Renomirani švicarski brend satova Tudor,za svoju novu kampanju #BornToDare bira ambasadore čija su životna ostvarenja rezultat njihovog odvažnog pristupa životu. Nakon Davida Beckhama, nogometnog velikana, uspješnog poduzetnika, filantropa i svjetske stilske ikone, predstavili su i prvo žensko lice brenda – Lady Gagu.

Lady Gaga, svjetska pop i modna ikona, prepoznatljiva po svom glasu i jedinstvenom stilu, kao novo zaštitno lice Tudor satova, utjelovila je ono što sam brend predstavlja: svestranost, bezvremenost i autentičnost.

Odjeća i dodaci za Lady Gagu su svojevrsna umjetnost i način komuniciranja i izražavanja, a upravo su njena provokativnost i odvažnost po kojoj je poznata na sceni, ali i iza nje, potvrda da je idealan ambasador Tudor satova.

Iako najviše poznata po svojim vokalnim sposobnostima, Lady Gaga je i strastvena aktivistica, bavi se dobrotvornim radom i sudjeluje u raznim neprofitnim organizacijama, a osnovala je i vlastitu zakladu kako bi kroz svoju popularnost pomogla mladima.

Kao najdraže Tudor satove, Lady Gaga istaknula je tri modela koji su savršen odraz njenog originalnog stila:

Tudor Black Bay Ref. 79230R

Tudor Glamour Date Ref. 53023

Tudor Heritage Black Bay Steel Ref. 79730

Tudor satove možete pronaći kod službenog zastupnika Mamić, u centru Zagreba, na adresi Gajeva ulica 4.