Lady Gaga i Elton John vole hrabrost i to jasno daju do znanja svojom modnom suradnjom za američku robnu kuću Macy’s. Gaga i John udružili su se u stvaranju ekskluzivne kolekcije odjeće i modnih dodataka, a inspiraciju pronalaze u dobrotvornim zakladama u čiji su rad uključeni. Osim ljubavi prema glazbi, poznate pjevače povezuje i humanitarni rad, pa je tako Elton John još davne 1992. osnovao zakladu za borbu protiv AIDS-a, a prije pet godina slavna pjevačica je zajedno sa svojom majkom osnovala zakladu „Born This Way“ koja se bavi financiranjem programa namijenjenih mladima, napuštenoj i djeci izloženoj nasilničkom ponašanju vršnjaka.lady-gaga-elton-john-love-bravey-line-macys

Love Bravery kolekcija sastoji se od limitiranih količina majica, vesti, torbica, ruksaka, šalova, pa čak i privjesaka, no u kolekciju će biti uključeni i predmeti koji nisu uobičajeni za modni svijet kao što su zvučnici, boce za vodu pa čak i skateboard.love-bravery

Linija spada u kampanju „Macy’s American Icon“ koja je vizualno predstavljena grafičkim printom za koji pjevači tvrde da je savršena kombinacija njihovih različitih stilova. Glazba ima velik utjecaj na kolekciju pa ćemo imati prilike vidjeti print klavira, srca, Gagin lik, ali i kandže koja predstavlja zaštitni znak Gaginih obožavatelja koji se nazivaju „čudovištima“.

8a29f2b492850e54c003c87c8946237b

Na izradi kolekcije sudjelovala je i sestra Lady Gage, Natali Germanotta zajedno sa svojim partnerom i dizajnerom Brandonom Maxwellom.

Love Bravery na police Macy’s-a dolazi već idući mjesec, a 25% zarade od prodaje odlazi za već navedene zaklade poznatih pjevača, odnosno u dobrotvorne svrhe.