Kylie Skin dolazi u Douglas

U ekskluzivnoj suradnji s lancem parfumerija Douglasom, Kyle Skin uskoro dolazi u Europu.

Kylie Skin, linija za njegu lica, koju je Kylie Jenner kreirala nakon planetarno popularnih make up proizvoda, lansirana je u svibnju ove godine, a jedna je od najbrže rastućih beauty brendova današnjice. Najmlađa sestra Kardashian-Jenner klana, koju je Forbes ove godine proglasio i najmlađom self made milijarderkom, u studenom je dio svoje kompanije prodala Coty Inc.-u za 600 milijuna dolara.

Kylie je već nebrojeno puta dokazala da ima dobar nos za biznis i da zna prepoznati što njeni kupci žele. Iako neki od njenih proizvoda nisu naišli na odobravanje beauty influencera (pogotovo piling s ljuskom oraha, za koje su mnogi smatrali da je preintenzivan), linija je imala fantastičan uspjeh. Upravo zato, Douglas smatra da će Kylie Skin donijeti najveći doprinos zaradi i da će se pozicionirati u top 10 brendova u kategoriji njege kože.

Na police parfumerije tako na proljeće stižu pjena za pranje lica, hidratantan krema za lice i krema za područje oko očiju. Svi proizvodi su veganski, nisu testirani za životinjama te ne sadrže sulfate i parabene.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0