Kupaće kostime u koje ćete se ovog ljeta zaljubiti potpisuje poznati regionalni brend

Modeli regionalnog brenda BÉBÉ, koji obožavaju hrvatske i srpske influencerice, su super basic, ali istovremeno pružaju neodoljivu eleganciju. Ovi kupaći kostimi su dizajnirani da se prilagode svakom tijelu sa ciljem da se svaka žena osjeća samouvjereno i predivno dok uživa na plaži. Sa zemljanim tonovima koji odišu toplinom prirode i ponekom vibrantnom tonu koji će privući pažnju, niti jedna žena neće proći neprimijećeno.

Ove godine u ljetni asortiman unesena je posebna dodatna podrška za grudi, kako bi sve grudi izgledale fenomenalno u svim modelima. Bez obzira na veličinu ili oblik, BÉBÉ brend želi da se svaka žena osjeća samopouzdano i ugodno te da uživa u svom tijelu.

Kao i svaka kolekcija ovog brenda do sad, i ova je prepuna komada koji brzo postaju savršena “uniforma” za sve ljetne aktivnosti kao što su kupanje, uživanje na brodu ili druženje pored bazena na nezaboravnom tulumu.

Uz novu BÉBÉ Swim23 kolekciju svatko će moći bez razmišljanja uživati u ljetnim danima te se sasvim opušteno sunčati i kupati.

Spremite se zasjati na plaži u BÉBÉ Swim23 kolekciji!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Dušan Petrović

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0