KUHINJA S OSOBNOŠĆU

Nikad nemate dovoljno prostora u kuhinji, a čini vam se da uvijek imate više posuđa nego za to sve pospremiti? Znamo kako vam je. Iz tog smo razloga za vas pronašli nekoliko odličnih rješenja, koja su uz to što su praktična, i prilično stylish.

Ključ našeg rješenja su police. One odišu prozračnošću i jednostavnošću, a ukoliko odaberete upravo one koje pašu uz vaš stil kuhinje, izgledat će ultra šik. Pašu u svakoj kuhinji, a gotovo svatko od nas ima neko mjesto gdje bi ih mogao instalirati. Nudimo vam nekoliko primjera kako se poigrati ovim tako jednostavnim komadom namještaja.

kuhinja2

Nježna bijela i industrijski stil. Mislite da ne paše? Ovaj primjer svakako pokazuje da bi to mogla biti idealna kombinacija upravo za vaš dom. Vječita igra nježnog i agresivnog nikada nije dosadna, a to je cilj kojeg svi želimo postići u prostoru u kojem toliko boravimo.

kuhinja3

Ako ste ljubitelji vintage looka, ovakve police bi mogle biti sve ono o čemu ste maštali. Jednostavne linije te nešto posuđa iz second hand shopova jednostavno su rješenje uz vrlo malo truda, a uspjeh i osebujna kuhinja zagarantirani su.

kuhinja1

Police od tamnog drva odlično pašu uz svijetle pločice. Dat će dozu sofisticiranosti, a pritom i razbiti jednoličnu cjelinu svijetlih boja. Ova kombinacija rustikalnog i modernog nova je klasika.

kuhinja5

Uređenje interijera sve više se shvaća kao vesela i draga igra pa prema tome nemojte oklijevati te se slobodno poigrajte u svom domu – fraza ”spojiti nespojivo” nek’ vam bude glavna misao vodilja za savršen dom krojen upravo prema vašoj mjeri. Jamčimo uspjeh i topli dom koji odiše vašim karakterom.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0