Mons Albius kuća u Lici

Kuća u Lici Mons Albius idealna je za uživanje podno planine

Moderno uređena kuća koja se prostire na čak 175 kvadratnih metara, smještena u selu Baške Oštarije, idealna je za one koji žele uživati okruženi planinom Velebit i fascinantnom prirodom Like. U planinsku kuću na dvije etaže može se smjestiti sveukupno osam osoba jer ona krije četiri spavaće sobe, uz dnevni boravak koji je opremljen najnovijom tehnologijom, kuhinjom i blagovaonicom, barom te s dvije kupaonice i terasom.

Mons Albius kuća u Lici

Planinska kuća Mons Albius osmišljena je tako da se u njoj može uživati u blagodatima suvremenog života, no isto tako, možete se u potpunosti isključiti, biti offline, a umjesto u film ili seriju na ekranu, zuriti u prirodi kroz ogromne prozore koji krase dnevni boravak ili, pak, u vatru u kaminu.

Mons Albius kuća u Lici

Isto tako, oni kojima je pojam opuštanja ležanje ili slična “aktivnost”, mogu svoje vrijeme provesti u hidromasažnoj kadi smještenoj na terasi, dok će ljubitelji aktivnog odmora biti oduševljeni činjenicom da se u blizi kuće nalaze skijalište i sanjkalište, penjalište s jezerom Filipov Kuk, adrenalinski park, pećinski park Grabovača te brojne druge lokacije za planirenje i vožnju biciklima.

Mons Albius kuća u Lici

No, svi koji uživaju u prirodi gledajući je kroz prozor bit će zadovoljni i time da je ova kuća idealna i za odmor usred zime jer je opremljena i s podnim grijanjem za maksimalnu ugodu, a osim toga valja naglasiti i da je namještaj custom made te se može naručiti za narudžbu. Minimalističko uređenje i dominacija svjetlog drva te crne, sive i bijele boje ostavlja dojam kao da se nalazite smješteni u nekoj skandinavskoj zemlji.

Mons Albius kuća u Lici

Od Gospića i Karlobaga kuća Mons Albius udaljena je 20 kilometara, što znači da vam je što slučajno zaboravite ponijeti, nadohvat ruke, bez obzira na to što se nalazite podno Velebita, okruženi divljom prirodom. Sve što možemo zaključiti je da je ova kuća idealna za bijeg od gradske vreve, a ne bismo se nimalo žalili ni da nas u tom bajkovitom smještaju zatrpa snijeg pa da svoj ostanak moramo produžiti.

Mons Albius kuća u Lici Mons Albius kuća u Lici Mons Albius kuća u Lici Mons Albius kuća u Lici Mons Albius kuća u Lici Mons Albius kuća u Lici Mons Albius kuća u Lici Mons Albius kuća u Lici Mons Albius kuća u Lici Mons Albius kuća u Lici Mons Albius kuća u Lici Mons Albius kuća u Lici

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0