Krema za tijelo s SPF-om koju ćete obožavati

Francuski brend Biologique Recherche predstavio je novi proizvod za njegu tijela sa zaštitom od sunca, inovativne formule. Riječ je o kombinacija 100 posto prirodnih i ekološki prihvatljivih filtara koji poštuju okoliš i morsku bio-raznolikost. Sprej pomaže u zaštiti epiderme od štetnih učinaka vidljive svjetlosti te UVA, UVB i infracrvenih zraka. Također, s obzirom na to da je bogat hidrirajućim i obnavljajućim aktivnim sastojcima, pomaže u prevenciji starenja i dehidracije kože.

Iako je sunce neophodno za život i sintezu vitamina D, prekomjerno izlaganje može utjecati na zdravlje, a posebno na kožu, te ostaviti kratkoročne i dugoročne posljedice. Među kratkoročnima se ističu zadebljanje epiderme, eritem (opekline), alergijske reakcije na sunce, proizvodnja slobodnih radikala, odumiranje stanica i oštećenje DNK, koje zvuče veoma zastrašujuće, a priključuju im se gubitak elastičnosti kože, preuranjeno starenje (fotostarenje) i razvoj prekanceroznih lezija kao dugoročne posljednice. Zato je, unatoč nizu prirodnih zaštitnih mehanizama ljudskoga tijela protiv UV zračenja, potrebna vanjska zaštita od sunca da bi se ograničila oštećenja kože.

Protection U.V. Corps SPF 25

Kao dodatak liniji njege za sunčanje za lice, Biologique Recherche obogaćuje liniju za sunčanje specifičnim proizvodom za tijelo Protection U.V. Corps SPF 25. Kao novi znanstveni napredak za učinkovitu borbu protiv štetnog djelovanja sunca, Protection U.V. Corps SPF 25 temelji se na 100 posto prirodnim mineralnim i biljnim filtrima. Tehnologija Triple Shield Complex© ciljano djeluje na 100 posto sunčevih zraka (UVA + UVB + vidljivo svjetlo + infracrveno svjetlo) i pruža potpunu zaštitu istovremeno čuvajući sunčev kapital kože. Bogat hidrirajućim i obnavljajućim aktivnim sastojcima, Protection U.V. Corps SPF 25 pomaže spriječiti starenje kože i dehidraciju epiderme.

Biologique Recherche pruža program inovativne cjelovite njege za sunčanje koji sada uključuje zaštitu od sunca za tijelo koja je prilagođena svim Trenutnim stanjima kože©, koja je vodootporna te poštuje okoliš i morsku bio-raznolikost. Sustav filtara zaštite od sunca osmišljen je tako da ograniči unošenje i širenje krema za sunčanje u more. Kao osnivački član udruge OceanoScientic, prioritet Biologique Recherche je dati doprinos očuvanju oceana.

Sastojci

Titanijev dioksid i cinkov oksid su mineralni filtri prirodnoga porijekla koji odražavaju UVA i UVB zrake za zaštitu epiderme, dok je ulje karanje bogato antioksidansima kako bi štitilo kožu od starenja. Ester riže s protuupalnim učinkom smiruje kožu, a njegovo antioksidacijsko djelovanje omogućuje hvatanje slobodnih radikala koji uzrokuju preuranjeno starenje, dok će fitosteroli iz rižinih mekinja jačati funkciju kožne barijere, posjeduju protuupalna i antioksidacijska svojstva koja štite kožu od štetnih učinaka slobodnih radikala.

Kompleks prirodnih hidrirajućih šećera osigurat će optimalnu i dugotrajnu hidraciju te smanjuje nadraživanje kože, ekstrakt cvijeta tiare poznat je po opojnom mirisu i hranjivim svojstvima koja djeluju kao sastojak u njezi kože, dok se kompleks NutriOx sastoji od hranjivog arganovog ulja bogatog masnim kiselinama, vitaminom E i bisabololom te omogućuje zaštitu kože od preuranjenoga starenja aktiviranjem staničnog obnavljanja.

Djelovanje

Najveće prednosti Protection U.V. Corps SPF 25 spreja su što štiti kožu od UVA i UVB zraka, vidljive svjetlosti i infracrvenih zraka, prevenira fotostarenje i pomaže prevenirati dehidraciju.

Kako koristiti

Nasprejajte na dlanove i izdašno nanesite na cijelo tijelo, posebno na vrat i dekolte prije svakog izlaganja suncu. Ako ne nanesete dovoljno proizvoda, razina zaštite od sunca bit će znatno smanjena. Za optimalnu zaštitu, potrebno je ponovo nanositi proizvod (barem svaka dva sata), osobito nakon znojenja, plivanja, nakon što ste osušili kožu ili poslije dugotrajnijeg izlaganja suncu.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0