Muškarci puno manje razmišljaju o preparatima za njegu kože nego što to čine žene. Iz tog je razloga do sada i farmaceutska industrija blago zanemarivala jači spol. No s ponosom možemo reći kako ti dani lagano prelaze u povijest. Muškarci su sve osvješteniji, a kada se radi o brijanju i sami postaju svijesni kako postoji sve više rješenja za neugodne efekte koje ovaj proces ostavlja na koži.

L’occitane je zato našao savršenu formulu kako pomoći muškarcima da im svakodnevna rutina postane ugodna. Krema za brijanje Cade obogaćena je pročišćavajućim kompleksom šmrike, biljke koja prodire na mjesta organizma na koje ni lijekovi ne mogu puno utjecati. Njezina umirujuća svojstva svakako pridonose lakšem brijanju, a efekti koje ona postiže oduševit će i najmuževnije pripadnike muškog spola.MEN_Pt_Shaving Kada govorimo o njeyi kože, šmrika pomaže kod rana i nadražene kože, upale kože, kod osipa, akni i sujedica, a i dezinficira kožu.

 

Krema se na koži pretvara u mekanu i gustu pjenu i omogućava glatko brijanje. Uz L’occitane četku za brijanje napravljenu od sintetičkih vlakana, brijanje postaje užitak, a ne samo jutarnja rutina.