@marine_diet_

Krema od 15 eura za koju beauty entuzijasti tvrde da briše podočnjake

Nakon što smo apsolvirali da je krema za područje oko očiju potrebna baš svima, neovisno o godinama, pogotovo ako ste sinoć bili u večernjem izlasku ili ga planirate večeras, TikTok je u orbitu lansirao novu kremu za koju njihovu korisnici, mahom beauty entuzijasti, tvrde da briše podočnjake.

Riječ je o CeraVe Eye Repair Cream – proizvodu koji je u kratkom roku više od 27 milijuna pregleda na TikToku, a sve zahvaljujući tome što smanjuje natečenost kapaka i vidljivost podočnjaka. CeraVe obnavljajuća krema za područje oko očiju svoje djelovanje može zahvaliti formuli koja je iznimno hidratantna pa djeluje na podočnjake, a koja sadrži sastojke koji se mogu pronaći u većini CeraVe proizvodima.

Upravo su ceramidi u srcu gotovo svih njihovih proizvoda, pa tako i popularne okoloočne kreme, kao i hijaluronska kiselina. Tri vrste ceramida i hijaluronska kiselina dubinski hidratiziraju tanku i osjetljivu kožu na području oko očiju, obnavljaju zaštitnu barijeru kože i pomažu epidermisu u borbi protiv vanjskih štetnih utjecaja. Uz to, formula je obogaćena tehnologijom koja aktivne sastojke u kožu pušta postepeno kako bi prolongirala njihovo djelovanje i izvukla maksimalan benefit za lice.

Pogled je tako blistaviji, područje ispod očiju posvijetljeno i lišeno podočnjaka, a koža je obnovljena i nahranjena – sve što želimo vidjeti na licu umjesto tamnih kolutova oko očiju. Cijena kreme kreće se oko 15 eura, a dostupna je za kupnju i u Hrvatskoj, putem webshopa Beauty Pharmacy i Farmacia.

Fotografije: Beauty Pharmacy, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0