Kreće podcast o estetskoj kirurgiji s doktorom Milojevićem u glavnoj ulozi

Zagrebački liječnik Nikola Milojević, vlasnik jedne od vodećih regionalnih klinika za estetsku medicinu Poliklinike Milojević, eminentni je stručnjak specijaliziran za estetske postupke i tretmane pomlađivanja lica i tijela, a njegove stručne savjete mediji traže gotovo na tjednoj bazi. Sve veći medijski interes, ali i interes opće publike kada je riječ o pitanjima estetske medicine, potaknuo je dr. Milojevića da svojoj savjetodavnoj ulozi da novu formu – podcast.

Infinity Podcast Poliklinike Milojević zamišljen je kao razgovor sa stručnim gostima iz polja estetske medicine, ali i drugim utjecajnim sugovornicima, koji iz svog kuta mogu pomoći otkloniti neke dvojbe, postaviti nova pitanja, ali i dati odgovore na ona goruća i doprinijeti raspravi o pomlađivanju, estetskim tretmanima i postupcima te vitalnosti općenito. U prvoj epizodi podcasta, koji je objavljen 19. srpnja, dr. Milojević je ugostio primarijusa dr. sc. Ognjena Zrinšćaka. Cijenjeni oftalmolog u razgovoru je s dr. Milojevićem odgovorio na vječitu dilemu “skalpel ili igla?”, nastojeći otkloniti dvojbe i dati odgovor na pitanje kojem se pristupu prikloniti u borbi protiv spuštenih kapaka i izraženih podočnjaka, problema koji muči velik broj muškaraca i žena.

Dr. Nikola Milojević

Druga epizoda podcasta ugostit će doc. dr. sc. Aleksandra Milenovića, a žustra rasprava dva renomirana liječnika povest će se oko neiscrpne teme “Estetska medicina ili estetska kirurgija”. U poučnom, ali i zabavnom drugom podcastu, maksilofacijalni kirurg Aleksandar Milenović i dr. Milojević, svaki iz svojeg ugla, nastojat će pronaći tanku granicu između brojnih mogućnosti estetske medicine i estetske kirurgije, te nas upoznati s trendovima, najnovijim tehnologijama i dostignućima u estetskoj kirurgiji i medicini.

U trećoj epizodi, nasuprot dr. Milojevića sjest će jedan od vodećih svjetskih znanstvenika prof. Gordan Lauc, a glavna tema oko kojeg će započeti rasprava jest kako što duže zadržati vitalnost. Zanimljiva debata otvorit će mnoga pitanja poput onog hoćemo li uskoro živjeti vitalno i aktivno 120 godina, te možemo li načinom života produžiti svoj životni vijek ili je to tek znanstvena fantastika. Profesor Lauc odgovorit će i na pitanja što je to healthspan i lifespan, što su glikani i koja su najnovija znanstvena otkrića na temu dugovječnosti.

Jelena Veljača

U četvrtoj epizodi dr. Milojević je ugostio poznatu urednicu, kolumnisticu i aktivisticu Jelenu Veljaču s kojom se dotaknuo uvijek intrigantne teme gdje povući granicu ako pričamo o estetskim tretmanima i trebaju li se prikrivati godine, ali i pitanja poput onih po kojim kriterijima odabrati estetskog liječnika i koliko je pritom važno povjerenje, te iskren i stručan savjet.

Sve navedene, kao i sve buduće epizode Infinity Podcasta bit će objavljene na službenom YouTube kanalu Poliklinike Milojević.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0