Kožnati kaputi idealni su za prijelazno razdoblje. Izdvojili smo dizajnerske i high street modele!

Jakne izrađene od kože idealan su komad za prijelazno razdoblje između zime i proljeća – u njima će vam biti dovoljno toplo, neovisno o vremenskim prilikama, a izgledat ćete uvijek chic. I pri tome ne mora biti riječ samo o onima u motociklističkom stilu, već se trenutačno u kolekcijama high street i dizajnerskih brendova mogu pronaći i fantastični kožnati kaputi, sakoi i jakne u elegantnom stilu.

Mango

Baloneri se definitivno ubrajaju u mnogima omiljen outerwear tijekom proljetnih mjeseci jer je riječ o klasičnim komadima uz koje nikad ne možete pogriješiti i koje možete kombinirati uz brojne lookove, od jutra do večeri. Međutim, ako ovog proljeća želite svoj ormar obogatiti nešto drugačijom proljetnom jaknom, kožnati kaputi nameću se kao idealan odabir.

Massimo Dutti

Brojni su high street i dizajnerski brendovi ove sezone predstavili upravo takve kožnate komade, od nešto dužih varijanti nalik na kapute do kraćih izdanja sa siluetom sakoa. U asortimanima omiljenih brendova pronašli smo različite krojeve, a istaknula se crna boja kao ona koju brendovi najviše koriste pri izradi ovakvog komada. Ipak, dizajnerski brendovi kao što su Loewe i Loulou Studio ovaj su komad predstavili u ultrapopularnoj čokoladnoj nijansi i servirali nam komade koje smo odmah dodali svojoj proljetnoj wishlisti!

Loewe (Net-a-Porter)

Sve se redom radi o modelima koje možete kombinirati od jutra do večeri i pritom uvijek izgledati chic i dotjerano. Tijekom dana, mogu poslužiti kao idealan završetak uredskog looka, kombinirani uz traperice, majicu i pulover, dok ga tijekom večernjih sati možete nositi iznad haljine ili nekog drugog svečanijeg looka.

Kraće kapute zamišljamo kao idealnu svakodnevnu verziju, dok one dužeg kroja nešto više zamišljamo u elegantnijim izdanjima. Koje smo modele izdvojili iz aktualnih dizajnerskih i high street kolekcija, otkrijte u nastavku teksta!

Toteme (Net-a-porter)
Massimo Dutti
Khaite (Net-a-porter)
COS
Arket
COS
Stella McCartney (Net-a-porter)
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Mango
Magda Butrym (Net-a-porter)
Loulou Studio (Net-a-porter)

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mango, Massimo Dutti, COS, Arket, Net-a-Porter

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0