Jelena Rozga

Klisab predstavio novu jesensku kolekciju “Nikada nećemo imati Pariz”

U Hali Zagreb predstavljeno 35 neočekivanih, eklektičnih total lookova za žene i muškarce

Brend KLISAB sinoć je u Hali Zagreb u prisustvu brojnih poklonika njihove modne estetike i medija predstavio svoju novu jesensku kolekciju NIKADA NEĆEMO IMATI PARIZ.

Kolekciju koju čini 35 vibrantnih total lookova za žene i muškarce došle su pogledati i brojne poznate osobe kao; Jelena Rozga, Nataša Janjić, Marijana Batinić, Nika Turković, Miach, Ivana Paradžiković, Ivana Roščič, Anita Dujić, Nikolina Pišek i brojni drugi.

Ženski dio kolekcije sačinjen je od 24 total looka koja su prožeta za ovaj brend neočekivanim kič elementima. Čipku, volane, šarene perlice i motiv srca dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić ove jeseni koriste da u kolekciju unesu sentimentalnost, nešto što do sada nikada nisu radili. Te klišeje sprovode tako da kreiraju za KLISAB i dalje prepoznatljivu estetiku kakvu sve šira publika voli, prema toj istoj sentimentalnosti određujući se subverzivno.

Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić

Kolekcija donosi sve komade koje žena treba u osobnoj garderobi. Naglasak je stavljen na odijela koja su ove sezone u donjem dijelu siluete opuštenog kroja, s hlačama spuštenog struka i širokih nogavica. Čipka je dekonstruirana tako da je rezana na trakice i aplicirana u referenci na pariške prugaste majice, a ističe se košulja sačinjena od kidane čipke kojoj je prethodno oduzeta ljupkost tretiranjem na visokoj temperaturi.

Jesenska kolekcija donosi i dva nova modela kaputa u prepoznatljivoj KLISAB strogoj silueti, kontrapunktiranoj raskrojenim plohama u formi valova. Novost u ženskoj kolekciji je KLISAB pletenina, ručno rađena od merino vune, svaki model u unikatnoj kombinaciji deset boja. Uz kompletnu garderobu, kolekcija predstavlja nakit izrađen u suradnji s brendom mammii, kao i asesoar kožnih lakiranih KLISAB torbi, remenja i card holdera, dopunjenih s novim modelima Samsung pametnih telefona Galaxy Z Flip5.

11 muških total lookova, među kojima također prevladavaju odijela, u novoj sezoni su nešto uže siluete. Naglasak je stavljen na različitim tehnikama prilikom izrade sakoa, a među njima su tie dye, patchwork restlova materijala od proizvodnje i upcycling kroz spajanje u jedan model četiri postojećih sakoa.

Nika Turković

Cijela muška i ženska kolekcija izrađena je od materijala iz fundusa koji su sada korišteni na nov način. Ovaj izbor rezultat je napora brenda da minimizira otpad pri vlastitim proizvodnim procesima, nešto što je prepoznao i podržao i automobilski brand Lexus koji i sam pruža vrhunsko iskustvo vožnje uz osviješten odnos prema utjecaju na okoliš.

KlisabRevija_web-29KlisabRevija_web-28KlisabRevija_web-17KlisabRevija_web-16KlisabRevija_web-15KlisabRevija_web-14KlisabRevija_web-13KlisabRevija_web-12KlisabRevija_web-7KlisabRevija_web-6KlisabRevija_web-5KlisabRevija_web-4KlisabRevija_web-3KlisabRevija_web-2KlisabRevija_web-35KlisabRevija_web-34KlisabRevija_web-33KlisabRevija_web-32KlisabRevija_web-31KlisabRevija_web-30KlisabRevija_web-27KlisabRevija_web-26KlisabRevija_web-24KlisabRevija_web-23KlisabRevija_web-22KlisabRevija_web-21KlisabRevija_web-20KlisabRevija_web-18KlisabRevija_web-11KlisabRevija_web-10KlisabRevija_web-9KlisabRevija_web-8KlisabRevija_web-1KlisabRevija_web-25KlisabRevija_web-19

Styling kose lookova na reviji potpisuje Ante Pažanin koristeći Keune Haircosmetics proizvode, a izvedbu stylinga potpisuju stilisti iz Keune Akademije. Estée Lauder stoji iza MUA kreacija Saše Jokovića, a zabavu na afterpartyu podržao je Beefeater Gin. Lookovi na pisti upotpunjeni obućom brenda Hoegl.

Kolekcija je dostupna od ponedjeljka 2. listopada na www.klisab.com i u KLISAB dućanu u Obrtničkom prolazu 4, Masarykova 18. U nastavku pogledajte tko se sve pojavio.

Nataša Janjić
Nikolina Pišek
Judita Franković
Ivana Antunović Jović
Ana Bacinger
Tina Vrdoljak Ranilović
Sanela Seferagić
Nataša Mihaljčišin
Nambi Kezić
Mateja Dujić
Lea Ladišić
Kristina Kurtaj
Krešimir Pavličić
Ivana Roščić
Anita Matić
Anamaria Raič
Vanja Ljubić
Saša Joka s pratnjom
Nina Mia Čikeš
Nela Đinđić
Miach
Marijana Batinić
Ivica Palinić
Barbara Repe
Anita Dujić
Ivana Pavić
Mateja Sučević
Mia Melcher
Tara Lukičić i Tina Lončar
Anđela Ramljak
Ivana Paradžiković
Dina Dončević
Vjeko Franetović i Nikica Ivančević
Veronika Švob i Nives Bošnjak
Rok Juričić i Jelka Margarita Bogdanić
Martina Matušin i Nenad Korkut
Antonio Knežević
Dora Predojević
Luciano Plazibat
Maja Miletić
Marija Kulušić
Marko Medić
Ana Ivančić sa kćerkom
Tina Biloglav
Ivana Pirizović
Karmen Nivić
Paula Sikirić
Senja Vild
Franjo Matković
Dorotea Paponja
Donovan Pavleković
Danko Šimunović
Anamarija Brkić
Ana Vela
Iva Gradišer
Marcela Vrček
Mia Matić
Paula Puškaš
Sonja Kvesić
Tia Miljanović
Isabella Rakonić
Hana Matić
Ante Pažanin
Ana Nikačević
Ante Burazin i Jelena Rozga
Nikola Beban

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0