Klasični i cool modeli sunčanih naočala Kaleos stigli su u Zagreb! Pronađite ih u Opto Centar optici

Inovacija, kvaliteta i stil potpis su luksuznog brenda iz Barcelone

Luksuzni brend Kaleos lansirao je novu kolekciju sunčanih naočala koja je nevjerojatnom brzinom postala statement kolekcija u modnoj industriji. Kolekciju čini 12 eklektičnih okvira jedinstvenog i prepoznatljivog dizajna kojom se slave geometrijski oblici. Iz kolekcije izdvajamo Martin okvire koji slave kružni oblik te koje krase leće tamno plavog gradijentnog tona, kao i leće u boji bež kristala s anti-refleksivnim obradama. Za oko su nam zapeli i Politt okviri s upečatljivom maslinasto zelenom bojom kao i tamno plavi Leblanc okviri s tamno plavim lećama.

Kaleos kolekcija je ručno rađena

Jedinstvene Kaleos sunčane naočale kompleksnih konstrukcija sastavljale su se i oblikovale ručno više od godinu i pol dana. Za njihov statement dizajn i ovoga je puta zaslužna kreativna direktorica Claudia Brotons koja, kako ističe Kaleos tim, inspirira znanjem, intuicijom, odnosno “savoir faireom”.

Isprobajte Kaleos okvire u Opto Centar optici

Kaleos okviri mogu se pronaći samo u odabranim optikama i modnim konceptualnim trgovinama, a u Zagrebu ćete ih isprobati u Opto Centar optici koja se nalazi u Vlaškoj ulici 64. Osim Kaleos kolekcije, u Opto Centar optici možete pronaći jedinstvene brendove poput Isabel Marant, Emmanuelle Khanh, Christian Dior, Mykita, a i muške dizajnerske brendove kao što su Mont Blanc, David Beckham i Porsche. A trenutačno u Opto Centar optici imaju i sniženje od 30 do 50 posto na prošlogodišnje kolekcije.

Posjetite Opto Centar optiku i ovog proljeća nosite drugačije statement sunčane naočale sa 100-postotnom UV zaštitom.


* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0