Kiehl’s predstavio omiljene formule za njegu kože u neodoljivom blagdanskom pakiranju

I ove godine čuveni kozmetički brend Kiehl’s nastavlja tradiciju suradnje s renomiranim umjetnicima i umjetničkim studijima koji svake blagdanske sezone za ovaj popularni kozmetički brend dizajniranju pakiranja njihove limitirane blagdanske kolekcije.

Ovogodišnji dizajn osmislio je poznati kreativni studio za dizajn i animaciju Made by Radio. Blagdanska kolekcija za 2022. godinu sastoji se od 6 omiljenih Kiehl’s proizvoda kroz čiji ovogodišnji jedinstveni 3D dizajn pakiranja Kiehl’s želi poslati poruku o važnosti brige o drugima.

Ovom kolekcijom Kiehl’s nastoji inspirirati sve da brinu o zajednici i svojim voljenima, na isti način na koji to brend radi više od 170 godina. Još od 1851.godine, briga o zajednici u samoj je srži poslovanja Kiehl’sa, i to prvenstveno kroz neprestani fokus na dijeljenje profesionalne podrške u području njege kože, ali i kroz efikasne proizvode i personaliziranu uslugu usmjerenu na rješavanje pojedinačnih potreba kože.  

Ovom suradnjom, Made by Radio nastavio je niz renomiranih umjetničkih studija i umjetnika kao što su Jeff Koons, Mickey, KAWS, Kenny Scharf, Peter Max, Jeremyville, Kate Moross i Janine Rewell, a koji su do sada surađivali sa Kiehl’som. Ovogodišnja blagdanska animacija na kreativan i duhovit način dočarava Kiehl’sov laboratorij za poklone (Kiehl’s Gifting Lab) kako bi svi ljubitelji brenda mogli osjetiti kako izgleda proces kreiranja omiljenih formula za njegu kože tako da one budu spremne baš za početak razdoblja darivanja.

Razigrana atmosfera u stilu 3D stripa prikazuje najrazličitije likove, uključujući i one koje svi Kiehl’s ljubitelji odlično poznaju – Mr.Bonesa, ali i Kiehl’s savjetnike za njegu kože koji poručuju #SkinCareAboutSomeOne i ove blagdanske sezone. Novo ruho dobili su bestselleri brenda kao što su Ultra Facial Cream i Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask, ali i proizvodi koji su idealni za njegu kože zimi pa čine i odličan poklon za “pod bor”.

Među njima su Calendula Herbal-Extract Toner obogaćen laticama nevena i ekstraktom čička koji nježno umiruje i trenutačno osvježava kožu te Super Multi-Corrective Cream – luksuzne kreme svilenkaste teksture koja ciljano djeluje na čak sedam znakova starenja.

 

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0