Karlie Kloss i Luis Suarez predstavili novu revolucionarnu Adidas Alphaskin kolekciju

Adidas s novom Alphaskin kolekcijom unosi revoluciju u razvoju temeljnih slojeva odjeće za trening. Inovativnim kinetičkim dizajnom koji se obavija oko mišića adidas Alphaskin eliminira nepotrebne smetnje pri kretnjama te savršeno odgovara dinamici pokreta pojedinog sportaša.

Svojim dizajnom i tehnologijom Alphaskin pomiče granice te uklanja neprirodno trenje koje se stvara pri nošenju tradicionalnih temeljnih slojeva između kože i materijala, iz tog razloga Alphaskin omogućava sportašima potpuni fokus tijekom treninga i usmjerenost na postizanje najboljih rezultata dok istovremeno adidas CLIMACHILL i CLIMACOOL tehnologija održavaju kožu optimalno suhom i rashlađenom.

Inovativni dizajn nastao je u suradnji s vrhunskim sportašima istražujući i uvažavajući njihove pokrete i potrebe korištenjem naprednog ARAMIS sustava praćenja pokreta i testiranja čiji je rezultat revolucionarni Alphaskin sloj koji se kreće sa sportašem neovisno o sportu ili intenzitetu treninga.

Zaštitna lica kampanje su među ostalima supermodel Karlie Kloss, košarkaš Damian Lillard te nogometaš Luis Suarez koji je izjavio da mu “nošenje Alphaskin odjeće pruža jednak osjećaj koji ima kao i neposredno pred izlazak na teren, pruža mu mogućnost da zaigra svoju najbolju igru.” Dok Karli Kloss naglašava da “Alphaskin govori njezinom tijelu i umu da je vrijeme za trening uz dizajn koji daje potporu, diše i kreće se s njom.”

Adidas Alphaskin kolekcija dostupna je u adidas shopovima diljem Hrvatske.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0