Kako učiniti svoj IKEA namještaj jedinstvenim? Upoznajte brend Bemz!

Ako ste trenutačno uključeni u proces preuređenja ili opremanja stana ili kuće, šanse da poznajete čitav asortiman IKEA namještaja koji je dostupan na tržištu su vrlo velike. Taj je švedski proizvođač namještaja broj jedan destinacija kad su povoljni i kvalitetni komadi u pitanju i tu im zaista nema konkurencije. Međutim, onaj segment u kojem ne dobivaju pet zvjezdica je dizajn – s obzirom na to da moraju biti prilagođeni velikom broju kupaca, njihov je dizajn najčešće jednostavan, što je bolna točka onima koji žele nešto malo drugačije, a nemaju budžet za dizajnerske komade. I tu u priču uskače još jedan švedski brend pod nazivom Bemz koji je specijaliziran za izradu navlaka za IKEA kaučeve, fotelje i stolce.

Bemz radi custom dizajn u stotinama različitih tkanina vrhunske kvalitete kako bi vaš IKEA namještaj imao onaj personal touch, odnosno bio u potpunosti prilagođen vašem stilu i životnom prostoru i to bez toga da na to morate potrošiti pravo malo bogatstvo – koje biste morali da izrađujete sofu po mjeri. Uz to, ne mora se raditi o novom komadu, već o vašem starom kauču ili fotelji kojeg se jednostavno ne želite riješiti, a materijal mu je u međuvremenu nagrizao zub vremena ili vam je pomalo dosadio.

Osim toga što izrađuju stylish navlake, one potiču i održivost jer njima svojim starim komadima IKEA namještaja, koje biste bacili, daju novi život i produžuju vijek trajanja – a upravo su održivost i conscious kupnja ono što brend Bemz želi postići svojim proizvodima.

Sve se njihove navlake mogu prati u perilici, izrađeni su po mjeri i željama u Europi i to od pomno odabranih tkanina po pristupačnim cijenama. Među tkaninama koje koriste nalaze se i kvalitetan lan i baršun uz pomoću kojih svojem IKEA namještaju možete dati iznimno luksuzan izgled. Osim toga, trude se prilagoditi različitim stilovima uređenja tako da se u njihovoj ponudi nalazi ponešto za svakoga – nova “Simply Velvet” kolekcija sadrži materijale u trendovskim bojama, “Simpy Linen” kolekcija nudi zemljane, neutralne tonove, dok je “Loose Fit” linija idealna za ljubitelje boho stila.

S obzirom na to da Bemz egzistira na tržištu već 15 godina, izrađuju navlake i za neke sofe koje se više ne proizvode, a uz to možete odabrati i neke detalje koji će idealno ići uz novu navlaku kao što su zavjese, prekrivači za krevet, jastučnice i slično. To je prava prilika za dati si mašti na volju, sve što trebate je odabrati tkaninu koja vam se sviđa i onda početi kreiranje doma po svojoj mjeri. A kada se odlučite, vrijeme je za narudžbu na koju ćete čekati do četiri tjedna je Bemz ništa ne proizvodi unaprijed zbog očuvanja okoliša – vaša će se navlaka izraditi nakon narudžbe te će se dijelovi šivati ručno.

Fokus brenda su kvaliteta, dizajn i održivost, trude se raditi sa 100 posto prirodnim materijalima koji su izdržljivi, a nude i trogodišnju garanciju. Osim toga, ako se zbog bilo kojeg razloga predomislite, Bemz prihvaća povrat narudžbe te u roku od dva tjedna vraća uplaćen novac, što znači da kupovati možete opušteno.

 

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0