Kako učiniti IKEA kauč posebnim? Ovaj brend ima odlično rješenje!

Prilikom uređenja doma i interijera nezaobilazan je obilazak robne kuće IKEA. Uvijek pristupačnih cijena, a istovremeno jednostavnog i predivnog dizajna koji se uklapa u svaki prostor, najčešće taj brend odabiremo kao glavnog pomagača prilikom odabira komada za dom. Jedan od omiljenih komada tog brenda definitivno su kauči koji ističu kvalitetom i minimalističkim dizajnom zbog kojeg se mogu uklopiti u svaki interijer.

No, problem nastaje kad biste htjeli nešto posebniji model, a budžet vas ograničava na IKEA-in izbor. Dobra je vijest da na tržištu postoje brendovi koji izrađuju navlake i dodatke kojima možete “poboljšati” pomalo basic IKEA komade – jedan od njih je brend Bemz, uz koji vaš kauč može izgledati poput dizajnerskog, bez plaćanja takve cijene.

Bemz je također švedski brend koji zapravo postoji isključivo radi IKEA-e. Naime, od 2005. godine, sa sjedištem u Stockholmu, transformira stari (ali i noviji) namještaj tog brenda s dizajnerskim presvlakama čime nude klijentima da budu kreativniji u opremanju svog doma. Kauči robne kuće nerijetko znaju biti dostupni u tek nekoliko boja te nevelikom izboru materijala, a izrada kauča po mjeri i s vlastitim odabirom materijala, financijski je, ali i vremenski zahtjevan zadatak.  

Uz Bemz ne morate trošiti novac na dizajnerske komade, već uz ove navlake za IKEA sofe možete im transformirati izgled s velikim brojem različitih tkanina osvajaju teksturom, kvalitetnom izradom i spektrom boja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BEMZ (@bemzdesign)

U kolekciji se nalaze stylish navlake kojima je cilj održivost jer brend svojim proizvodima daje novi život i produljuje vijek trajanja kaučima. Dobra je vijest što se sav njihov tekstil može prati u perilici i izrađen je od pomno odabranih tkanima. Radi se o presvlakama koje IKEA namještaju daju izrazito luksuzan izgled – u kolekciji brend ima više od 100 različitih tekstila u materijalima poput pamuka, lana, baršuna, vune i samta.

Vjerujemo da će svatko za sebe pronaći onu odgovarajuću jer se radi o pregršt stilova koje brend njeguje. Svi komadi dostupni su po pristupačnim cijenama i valja naglasiti da u proizvodnji (koja je dijelom i ručna) koriste isključivo visokokvalitetne materijale iz Europe. Uz to, brend u kolekciji broji i druge tekstila poput zavjesa, prekrivača za krevet i jastučnica i možete se odlučiti na isti odabir tekstila poput onog za svoju IKEA sofu.

S obzirom na to da je ponekad teško procijeniti materijal putem fotografija, ako razmišljate o nekoliko različitih tekstila možete besplatno naručiti njihove uzorke i uživo se odlučiti na svoj favorit. Sve opcije i to kako bi vaš novo-stari kauč mogao izgledati, istražite na stranici brenda! Sve što brend proizvodi izrađuje se po narudžbi za koju ćete pričekati čekati nekoliko tjedana – što se u ovom slučaju, definitivno isplati!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Bemz, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0