Ako nešto ne volimo i smatramo gubljenjem vremena, onda je to jutarnje stajanje pred ormarom i zurenje u odjeću koja visi s vješalica i koja nam da se, u datom trenutku, vrlo vjerojatno ne sviđa. Bez obzira na naše stanje uma, sat odbrojava i na posao se mora krenuti, a navedenu situaciju vrlo je lako izbjeći uz komade koje su nam ove sezone servirali dizajnerski i high street brendovi. Odijela su postala omiljen odabir street style zvijezda unatrag nekoliko godina, koje su nam svojim stylinzima pokazale kako ona nisu rezervirana samo za poslovne sastanke, a ove godine elegancija je podignuta na novu razinu.

@delavali_official

Naime, odijela koja se nalaze u aktualnoj ponudi high-end i pristupačnih brendova su ona – trodijelna. Što znači da uopće ne morate razmišljati s čime odijelo iskombinirati – osim s kojim cipelama i torbicom te vam je za odijevanje potrebno dvije minute jer umjesto bluze, majice ili košulje, ispod sakoa izvire matching prsluk.

Takve su kreacije u svoju ponudu uvrstili popularne marke kao što je talijanska Giuliva Heritage koji predlaže vuneno karirano odijelo s prslukom te britanska dizajnerica Victoria Beckham koja se odlučila za klasiku – tamnoplavo odijelo s bijelim prugicama. Modele ukrašene sa sitnim kockicama možete pronaći u ponudi španjolskog brenda Mango, a ako ste ove sezone zagrizli za neutralne tonove, odlična ponuda odijela može se pronaći na online shopu marke Zara.

Slojevitost je ključna kad je jesen u pitanju pa se, ako imate dovoljno mašte, možete poigrati i s košuljama i tankim puloverima koje možete nositi ispod prsluka. Sve u svemu, ako cijenite jednostavnost i brzinu, a pri tome uvijek želite izgledati stylish, naš prijedlog za ovu jesen su trodijelna odijela! A koja točno, otkrijte u nastavku.

Giuliva Heritage (Net-a-Porter)

Victoria Beckham (Net-a-Porter)

Nili Lotan (Net-a-Porter)

Magda Butrym (Net-a-Porter)

Mango

Mango

Mango

Burberry (MyTheresa)

Gabriela Hearst (MyTheresa)

Tom Ford (MyTheresa)

Zara

Zara

Zara

Fotografije: @louloudesaison