Kako postići osunčan ten te pritom njegovati kožu?

Iako svakodnevno svim naglašavamo koliko je SPF bitan i neizostavan tijekom ljeta, svi volimo i želimo onaj lijepi osunčan ten. Ono što mnogi zaborave je kako izlaganje suncu osim što isušuje kožu, ono potiče i njezino starenje. Upravo su zato iz Lierac laboratorija otišli korak dalje u njezi kože tijekom izlaganja na suncu – nova Lierac Sunissime sunčana linija energetska je injekcija za kožu jer, osim što štiti od sunca, čuva je od foto-starenja. Linija Sunissime prva je anti-age njega za sunce širokog spektra koja štiti i energizira kožu u jednom tretmanu.

Djelovanje Sunissime linije temelji se na pro-taurinu, hijaluronskoj kiselini i peptidima. Taurin, koji nastaje od pro-taurina djelovanjem UV-zraka, prirodna je aminokiselin
a koja čuva staničnu membranu, potiče obnovu i hidrataciju kože. Hijaluronska kiselina sprečava gubitak vode iz kože, a peptidi potiču proizvodnju melanina i ubrzavaju tamnjenje. Prevedeno : Paralelno njeguje, hidratizira i štiti kožu no  ubrzava tamnjenje te olakšava postizanje onog lijepog željenog osunčanog tena.

Lierac Sunissime anti-age fluid za lice (SPF 15, 30, 50): cijena 272,28 kn

Sunissime linija sastoji se od anti-age fluida za lice i mlijeka za tijelo koji je svaki moguće kupiti s različitom jačinom SPF – 15,30 ili 50 ovisno o fototipu kože.

U svojem asortimanu nudi i prve After-Sun proizvode koji osim što njeguje kožu nakon izlaganja suncu, oni zahvaljujući djelovanju anionskog polisaharida velike molekularne mase i aktivnih sastojaka, snižavaju temperaturu kože, i to čak 3,8 stupnjeva.

Lierac Sunissime serum za lice nakon sunčanja, cijena 299,32 kn

Lierac Sunissime balzam za lice nakon sunčanja, cijena 215,46 kn

Lierac Sunissime mlijeko za tijelo nakon sunčanja, cijena 238,12 kn