Kako njegovati kosu oštećenu suncem?

Blago preplanulo lice i prirodni pramenovi na kosi od sunca ono su što svi žele zadržati i dugo nakon što se s godišnjeg odmora vrate na posao. No, koliko god lijep bio zlatni dodir sunca, ne treba zaboraviti da taj efekt znatno dehidrira kosu, pa joj je potrebna ciljana, after sun njega.

Sunce može posvijetliti vaše uvojke stvarajući prekrasne zlatne pramenove, ali njegove agresivne zrake isto tako mogu biti vrlo štetne za vašu kosu i prouzročiti suhu kožu. Stoga su tretmani nakon ljeta od iznimne važnosti, pa i oni koje možete obaviti u vlastitoj kupaonici.

Njega kose poslije sunca

Da biste obnovili i revitalizirali kosu oštećenu suncem, započnite s upotrebnom predtretmana L’Huile de Leonor Greyl prije svakog šamponiranja. Ovo jedinstveno ulje ima nevjerojatna obnavljajuća i zaštitna svojstva! Formulacija sadrži mješavinu prirodnih ulja bogatih vitaminom E za dubinsku hidraciju kose i stvaranje zaštitne i hranjive barijere protiv štetnih djelovanja iz okoliša. Svidjet će vam se kako vas tijekom cijele godine podsjeća na ljeto zahvaljujući očaravajućem cvjetnom mirisu sa senzualnim egzotičnim notama.

L’Huile de Leonor Greyl

Kako koristiti

Nanesite količinu jednog ili dva čepa na suhu kosu po duljini i na vrhove, zatim raščešljajte četkom od prirodne dlake da ravnomjerno rasporedite ulje i omogućite da prodre u pramenove.

SOS za kosu

Za izrazito oštećenu kosu, umasirajte masku po dužini i na vrhove da dubinski hidrirate i obnovite hranjenje kose, čineći je mekom i podatnom. Odaberite proizvod koji najviše odgovara vašem tipu i potrebama kose, s naglaskom na hranjivosti, a naša je preporuka Masque Quintessence.

Masque Quintessence

Kako koristiti

Ostavite masku na kosi deset do dvadeset minuta, zatim je temeljito isperite te odaberite šampon formuliran za specifične probleme vaše kose i vlasišta.

Svakodnevni korak za lijepu kosu

Na kraju, ne zaboravite svakodnevno hraniti vrhove kose tako da prstima nanesete Sérum de Soie Sublimateur, ako vam je kosa rijetka ili tanka ili, pak, Éclat Naturel, ako imate gustu kosu.

Sérum de Soie Sublimateur
Éclat Naturel

Fotografije: PR, Instagram (@leonorgreyl, @leonorgreylcroatia)

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0