Kako kosu osušiti dvostruko brže, a pritom je ne oštetiti?

Većina ima naviku, nakon pranja, mokru kosu umotati u ručnik ili ju snažnije protrljati kako bi se osušila. Nažalost, to upravo to dovodi do lomljenja i rastezanja dlake koja je znatno elastičnija kada je mokra, a osim što ju površinski osušimo, i dalje nam ne gine korištenje sušila za kosu.

Nije ni čudo da sve veću popularnost stječu upravo posebni turbani za kosu, napravljeni od pamuka, mikrofibre ili bambusa. Svi su lagani za korištenje, jednostavno se omotaju oko kose te pričvrste na vrhu glave.

Ovih par imaju najbolje recenzije i obožavani su od strane žena diljem svijeta, a u nastavku možete otkriti koji su to.

Aquis Hair Turban 


Zahvaljujući posebnoj tehnologiji Aquitex, ovaj turban znatno ubržava sušenje kose te je idealan za sve tipove kose, ali posebno za oštećenu, valovitu i kosu sklonu lomljenju. Aquitex je jedna od najpopularnijih proizvođača turbana za kosu koji su dostupni u brojnim verzijama i bojama. Možete ga nabaviti ovdje.

DuraComfort Essentials

Iako nalikuje na običan bijeli ručnik, DuraConfort puno je više od toga. Ponosni vlasnik više od pet tisuća pozitivnih recenzija, ovaj ručnik od mikrofibre spasit će vam vrijeme korištenja sušila za kosu jer gotovo u potpunosti upija vlagu iz kose!

Luxe Turban Towel T3

Mekana mikrofibra i reljefna tekstura ovog turbana također skraćuje sušenje te kosu ostavlja mekanom, bez rastezanja i lomljenja. Pomaže u sprječavanju elektriciteta kose, a pogodan je za sve tipove kose.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0