Kako elegantno nositi popularni Bela Glow puder losion za tijelo i lice

Sinonimom za ženstvenost i pravu modnu eleganciju svakako se mogu smatrati najpoznatije Miss Hrvatske – Anica Kovač i Lejla Filipović. To su dokazale i najnovijim fotografijama za popularni brend Bela Glow i njihov Glow & Go puder losion za tijelo i lice.

SJAJNA KOŽA I WOW EFEKT

Make-up trendovi mijenjaju se iz godine u godinu, ali ono što je zauvijek u modi je njegovana, sjajna i koža koja izaziva “wow efekt”. Proizvod koji je odmah nakon svog lansiranja postao dio make-up rutine mnogih žena u Hrvatskoj i šire je Glow & Go puder losion za tijelo i lice.

Anica i Lejla odišu ženstvenošću i elegancijom, a to savršeno upotpunjuju popularnim puder losionom. “Savršeno poznajem svoje lice i jedna sam od onih žena koja se zna sama našminkati, tako da Glow & Go savršeno upotpunjuje moj make-up za svaki dan, ali i za posebne prilike”, izjavila je Anica Kovač.

PREKRIVA NEPRAVILNOSTI, A NAGLAŠAVA LJEPOTU KOŽE

Glow & Go hidratantni puder losion za tijelo i lice daje preplanuli filter efekt koji prekriva nepravilnosti na koži, ali naglašava potpunu ljepotu zdrave i sjajne kože. Ovaj inovativni proizvod namijenjen je ženama svih generacija, a može se koristiti na licu, dekolteu, rukama, nogama i ostalim dijelovima tijela.

“Puder losion za tijelo ne mora nužno značiti pokazivanje cijelog tijela. Dovoljno je nanijeti Glow & Go na dio tijela koji nije pokriven odjećom kako bi se dobio sjajan efekt kože i začinio cijeli outfit”,  istaknula je Lejla Filipović koja oduvijek njeguje prirodan i nježan izgled.

Glow & Go puder losion dostupan je u dvije varijante – dark i light, čime se maksimalno prilagođava svjetlijoj ili tamnijoj koži osobe koja proizvod koristi. Ovaj puder losion nije proizvod za samotamnjenje, već je inovativni puder za tijelo koji daje dojam preplanulosti i sjaja kože. Lako se nanosi, ostavlja jednak intenzitet po cijelom tijelu, a vrlo se lako i uklanja s kože. Za kompletno uklanjanje proizvoda dovoljna je vlažna maramica.

Više savjeta za nanošenje i korištenje proizvoda možete pogledati na www.belaglow.hr.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0