Kada nemoguće postane moguće – najljepše prirodne kovrče na svijetu

Zdrava kosa puna volumena i sjaja, ono je što marku Kérastase čini sinonimom za nepogrješivu kvalitetu, a svaka linija mijenja svijest i nosi snažnu poruku. Sve pripadnice nježnijeg spola koje svoje prirodne kovrče žele njegovati na najbolji mogući način, mogu odahnuti jer će njihove prirodne kovrče i valovita kosa od sada izgledati najbolje do sada. Naime, nova Kérastase linija naziva Curl Manifesto, već je zaludila beauty svijet.

Prirodno kovrčava kosa je u ovom trenutku poprilično u fokusu. Kada imamo ravnu, želimo kovrčavu i obrnuto. Ali u posljednje vrijeme, stavlja se naglasak na njegovanje prirodne valovite ili kovrčave kose i ističe se njezina jedinstvenost i ljepota. Kovrčava kosa nije uvijek najjednostavnija za održavanje i kovrče zaista iziskuju posebnu njegu kako bi izgledale prekrasno uvijeno, sjajno i zdravo.

Neki svjetski podaci govore da do prije par godina, čak 80 posto žena nije prihvaćalo svoju prirodno kovrčavu kosu, već su težile ravnanjima, feniranjima. Danas je situacija drugačija, danas sve više žena počinje njegovati svoju „prirodnu“ kosu i s time se ponose. Smatraju da je to svestrano i jedinstveno, što je uvelike promijenilo i današnje gledište društva, kao i potrebe u salonima. Ne postoji ništa ljepše od prihvaćanja prirodne ljepote koja nam je dana.

Učiniti ženu samopouzdanom kada je u pitanju njezina prirodna kosa? Zvuči nevjerojatno? Curl Manifesto definitivno pobija sve predrasude i osim što fizički čini promjenu, čini je i iznutra te budi svijest o tome koliko je žena vrijedna, lijepa i jedinstvena – uvijek. Linija od 8 proizvoda od kojih kovrčava i valovita kosa ponovo diše, bez osjećaja težine, bez osjećaja da je suha i dehidrirana, oduševit će svaku ženu. S jedinstvenom kombinacijom za hidrataciju, osnaživanje i definiciju, ova linija pruža intenzivnu njegu svim vrstama kovrčave kose. Hidratizirajući Manuka med, ojačavajući ceramid i definirajući glicerin, kombinacija su koja kovrčavu kosu čini 74 posto hidratiziranijom, 99 posto otpornijom na lomljivost i s 81 posto više definicije. U konačnici, ova linija spaja luksuz s izvrsnom izvedbom, koja potiče žene da nose svoje kovrče ponosno i pune samopouzdanjem.

Kerastase - CURL MANIFESTO Huile Sublime RepairKerastase CURL MANIFESTO Creme De Jour FondamentalKerastase CURL MANIFESTO Gelee Curl ContourKerastase CURL MANIFESTO - Concentré Fusio-DoseKerastase CURL MANIFESTO Bain Hydratation DouceurKerastase CURL MANIFESTO Masque Beurre Haute NutritionKerastase CURL MANIFESTO Refresh Absolu

S linijom Curl Manifesto, slavimo sve vrste i teksture kose i napredujemo u ambiciji da omogućimo najbolju moguću luksuznu njegu kose svim ženama. Svaka kosa zahtjeva individualan pristup i tretman, a u beauty svijetu već godinama postoje tretmani koji žene oduševljavaju iz dana u dan. Zdrava kosa, puna volumena i sjaja, ono je što Kérastase čini imenom koje je ujedno i sinonim za nepogrješivu kvalitetu koja iza svake svoje linije ima snažnu poruku. Svoj tretman možete rezervirati u nekom od ovlaštenih Kérastase salona i potpuno se prepustiti zasluženom užitku o kojem će se još dugo pričati.

Fotografije: Promo

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0