Još jedan viralan IKEA komad koji želimo u svom interijeru

Već ranije smo pisali o stylish IKEA klupi za TV koja je postala hit na Tik Toku. Riječ je o modelu iz serije Tonstad koju karakterizira minimalistički i svevremenski dizajn. Namještaj jednostavnih linija u od kvalitetnog i lijepog drva sve je što vam treba za opremanje prostora ugodnog za boravak pa nas je zato ova kolekcija oduševila nas na prvi pogled. Posljednjih dana, svoj viralni trenutak doživljava još jedan model iz serije – komodi, koju želimo pridružiti drugim komadima ove neodoljive kolekcije švedske kuće.

@victoriasstil

Run don’t walk to Ikea for TONSTAD serien🤎 #ikeatonstad #ikeafinds #ikeamusthaves #ikea #ikeahack #sideboard #tvbänk

♬ original sound – Verona Farrell

Serija Tonstad odlikuje se jednostavnim dizajnom i pomalo luksuznim izgledom koji je stvoren odabirom materijala hrasta – radi se o predivnom brušenom furniru koji ovom namještaju daje jedinstven izgled i karakter. U kolekciji se nalaze različiti elementi za odlaganje poput otvorenih regala, većih kuhinjskih ormara ili komodi za biblioteku. Svi su dostupni u dvije varijante, u svijetloj i tamnosmeđoj iverici.

@tilde.bergmans

Run don’t walk to Ikea for Tonstad 🫶🏼🤎🥹 #ikeatonstad #ikeafinds #sideboard #ikeamusthaves #nordichome

♬ original sound – nada

Naš osobni favorit je komoda koja je idealna za organizaciju stvari u kojoj uz pomoć podesivih polica, prostor možete prilagoditi prema svojim potrebama. Zahvaljujući integriranoj funkciji nježnog zatvaranja, ladice i vrata zatvaraju se polako i nečujno, dok kvake od punog drveta hrastovine krase jednostavne linije i klasični detalji koji komodi pružaju dugovječan izgled.

IKEA Tonstad komoda u verziji od svijetlog drva

Komoda je dostupna za kupnju putem službenog webshopa i u robnoj kući u Zagrebu po cijeni od 278 eura, a sve druge komade namještaja iz kolekcije otkrijte na linku.

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: IKEA

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0