@vehlaeyewear

Još jedan comeback s početka milenija: Ove sezone nosimo sunčane naočale s lećama u boji!

Primarna zadaća modnih dodataka je da istaknu i svojevrsno pojačaju modnu kombinaciju. A takav završni touch svakom modnom odabiru tijekom toplije sezone su zasigurno sunčane naočale. Ove sezone kao dominantan trend tog modnog dodatka su eklektični modeli s dozom vintage minimalizma: na društvenim mrežama već konstantno viđamo naočale s obojenim staklima koje su bile popularne 2000-tih godina. Ako vam  se doima taj trend, nastavite čitati ovaj tekst, jer smo izdvojili najljepše modele!

@alisontoby

Ovaj nas trend ne čudi s obzirom na to da se radi o trenda Y2K, odnosno mode s početka milenija, koji u fokus postavlja nešto hrabrije i ekstravagantnije modele, kako modne komade, tako i dodatke. Kao odgovor na minimalističku estetiku i tihi luksuz koji je vladao prošlim ljetom, ove sezone fokus se postavlja na jarke boje.

Sunčane naočale s lećama u boji vraćaju se na modne liste, a to dokazuju i aktualne kolekcije dizajnerskih i high street brendova. Unatoč tome što se donedavno radilo o omraženom modnom dodatku koji su popularizirale pop ikone početkom stoljeća, čini se da brojni brendovi ovaj trend svrstavaju u svoj ovosezonski asortiman. Još je jednom jasno da se u modnoj industriji sve vraća!

U 2024. godini naočale s lećama u boji nose se s XXL okvirima, a dostupne su u nijansama od narančaste do ružičaste, uključujući plavu i zelenu.

@vehlaeyewear

 

U nastavku teksta otkrijte naše ovoljetne favorite, od klasičnih do XXL modela i raskošnih boja. Sigurno ćete pronaći svoj favorit uz koji ćete svakoj kombinaciji ovog ljeta dodati nešto posebniji završni touch!

Bottega Veneta
Celine
Celine
Isabel Marant
Gucci
Etro
Etro
Dior
Julius Tart
Jacques Marie Mage
Jacques Marie Mage
Jacques Marie Mage
Jacques Marie Mage
Jacquemus
Miu Miu
Miu Miu
Miu Miu
Massimo Dutti
Mango
Mango
Zara
Zara
Prada

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mytheresa, Moscott, Zara, Mango, Massimo Dutti, Miu Miu, Jacquemus, Beige Habilleur 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0