Jo Malone božićna kolekcija najljepša je do sada!

Svake se godine posebno nas razveseli Jo Malone božićna kolekcija, a ovih blagdana predstavljena je jedna od najljepših do sada! Jo Malone London Holiday kolekcija inspiraciju je pronašla u dvadesetim godinama prošlog stoljeća i ekstravagantnim zabavama pa su predivne bočice, svijeće i difuzori nadahnuti erom art decoa.

Ovogodišnji limitirani blagdanski miris je Midnight Musk & Amber. Miris sezone čine kombinacija mošusa i toplina ambera, stvarajući na koži zavodljiv, kristalan i senzualan trag.
Gornju notu čini zelena i aromatična smreka, dok nježna amber nota daje toplinu cijelom mirisu uz puderasto mošusni akord.

Naravno, svi ljubitelji klasičnih holiday kolekcija doći će na svoje jer u ponudu opet dolaze ,sada već tradicionalni, Pine&Eucalyptus i Orange Bitters mirisi.

Orange Bitters miriše na zrelu naranču i svježu, iskričavu mandarinu, s notom gorke naranče i bogate šljive, sandalovine i ambera, dok Pine&Eucalyptus miriše na božićno drvce i zelene iglice sa svježinom eukaliptusa.

Uz parfeme ovih blagdana uživamo i u oblaku mirisnih svijeća i difuzera prepoznatljivih nota naranče, čempresa i cimeta koji savršeno nadopunjuju topli ugođaj doma.

Ako vam je potrebna inspiracija za božićne poklone, možete odabrati i neki od darovnih setova. Jo Malone London mirisni bestselleri dolaze u prekrasnom pakiranju u kombinaciji s gelom za tuširanje ili pranje ruku te mirisnom kremom za tijelo. Kolekcija je dostupna u Jo Malone London butiku u Ilici 7 u Zagrebu te od sredine studenog u Douglas parfumeriji u Arena Centru. Limitirano izdanje Midnight Musk&Amber Cologne dolazi u prekrasnoj art deco bočici od 100 ml, a cijena iznosi 988 kuna.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0