Kao veliki ljubitelji ljeta teško se opraštamo od posljednjih sunčanih dana, ali smo to odlučili napraviti sa stilom. Tko kaže da su kokteli rezervirani samo za vruće ljetne noći i plažu – u suradnji s GINgle Bells kućicom osmislili smo naše signature piće koje možete probati u sklopu zagrebačkog festivala Yes Feel Good Festival koji se do nedjelje održava na Strossmayerovom trgu.

Poseban gin tonic koktel MAGnificent GIN napravljen je od kvalitetnih sastojaka, a u kreiranju recepta pomogli su nam kreativci koji stoje iza hrvatskog brenda začina i dehidrata Botanica. Pa je tako MAGnificent GIN dekoriran s kriškom dehidriranog ananasa koji evocira ljeto te štapićem začina cassia vera koji daje dodatan kick ovom istinskom ljetnom piću. Lagan i pitki koktel već su kušale #MagMeGirls, hrvatske influencerice Dora Predojević, Nika Matić, Pamela Smoljanić, Rita Rumora i brojne druge, a vi možete učiniti isto do nedjelje.

Uz Hendrick’s Gin kao glavni sastojak te gorko-slatki Thomas Henry Pink Grapefruit tonic, s okusom grejpa koji daje posebnu svježinu, u MAGnificent GIN koktelu nalazi se i jedan tajni sastojak koji zaokružuje sve arome koje se nalaze u ovom piću. A koji je to, morat ćete saznati na kućići GINgle Bells koja se nalazi na zagrebačkom Strossmayerovom trgu. Vidimo se tamo!

Fotografije: MagMe, GINgle Bells