Jeste li već probali naš signature koktel MAGnificent GIN?

Kao veliki ljubitelji ljeta teško se opraštamo od posljednjih sunčanih dana, ali smo to odlučili napraviti sa stilom. Tko kaže da su kokteli rezervirani samo za vruće ljetne noći i plažu – u suradnji s GINgle Bells kućicom osmislili smo naše signature piće koje možete probati u sklopu zagrebačkog festivala Yes Feel Good Festival koji se do nedjelje održava na Strossmayerovom trgu.

Poseban gin tonic koktel MAGnificent GIN napravljen je od kvalitetnih sastojaka, a u kreiranju recepta pomogli su nam kreativci koji stoje iza hrvatskog brenda začina i dehidrata Botanica. Pa je tako MAGnificent GIN dekoriran s kriškom dehidriranog ananasa koji evocira ljeto te štapićem začina cassia vera koji daje dodatan kick ovom istinskom ljetnom piću. Lagan i pitki koktel već su kušale #MagMeGirls, hrvatske influencerice Dora Predojević, Nika Matić, Pamela Smoljanić, Rita Rumora i brojne druge, a vi možete učiniti isto do nedjelje.

Uz Hendrick’s Gin kao glavni sastojak te gorko-slatki Thomas Henry Pink Grapefruit tonic, s okusom grejpa koji daje posebnu svježinu, u MAGnificent GIN koktelu nalazi se i jedan tajni sastojak koji zaokružuje sve arome koje se nalaze u ovom piću. A koji je to, morat ćete saznati na kućići GINgle Bells koja se nalazi na zagrebačkom Strossmayerovom trgu. Vidimo se tamo!

Fotografije: MagMe, GINgle Bells

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0