Jedva čekamo “The Gentlemen”, seriju po istoimenom filmu slavnog redatelja Guyja Ritchieja

Svako malo na omiljene streaming platforme stižu novi naslovi koje jedva čekamo. Posljednjih nas je dana oduševila činjenica da na Netflix uskoro stiže nova serija slavnog redatelja Guya Ritchieja, osmišljena po njegovom istoimenom filmu The Gentleman iz 2019. godine. Unatoč tome što će likovi u seriji biti potpuno drugačiji od onih na filmu, radi se o jednakoj dozi napetosti gangsterskog života.

Glavnu ulogu u seriji utjelovila je zvijezda “Bijelog lotusa”, Theo James, koji u seriji tumači vojvodu od Halsteada, Eddieja Hornimana. James glumi otuđenog sina engleskog aristokrata koji se nađe upleten u svijet kriminala nakon smrti oca. Počinje biti dijelom svijeta povezanog s industrijskim kanabisom kriminalca Bobbyja Glassa kojeg tumači glumac Ray Winstone. Njegovu kćer, Susie Glass, tumači glumica Kaya Scodelario, koja je utjelovila ulovu nemilosrdnu djevojku koja obavlja svakodnevne operacije s drogom. Na čelu ove akcijske drame, Guy Ritchie našao se kao koscenarist, izvršni producent te redatelj prve dvije epizode, dok je serija osmišljena u osam epizoda.

S obzirom na to da je film iz 2019. godine izazvao salve oduševljenja i pokazao se iznimno uspješnim djelom redatelja, ne čudi što ljubitelji kinematografije jedva čekaju ovu novu adaptaciju, koja će ipak po brojnim stvarima biti drugačija. Svih osam epizoda serije The Gentlemen premijerno će biti prikazano 7. ožujka, a u nastavku pogledajte trailer ove napete serije koju dodajemo listi za gledanje!

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0