Jednostavni, a posebni – novi komadi iz A’MARIE proljetne kolekcije će vas oboriti s nogu

Osjetite raskoš svake niti na svojoj koži

Kolekcija LE SABLE, nazvana po francuskoj riječi za pijesak, donosi nijanse pijeska, vanilije i egzotike, upletene u raskošne, teksturirane tkanine koje mame dodir. Svaki model nove A’MARIE kolekcije – poziva vas da osjetite njegovu raskoš.

“Vjerujem da naša odjeća oživi kad je vidite na osobi”, izjavila je dizajnerica Anamarija Brkić. “Ovom kolekcijom želimo pružiti osjećaj vedrine i lakoće koji karakterizira proljeće.“

A’MARIE je oduvijek bio vjeran prirodi u svojim proljetnim kolekcijama, a Le Sable upravo je nastala inspirirana motivima životne energije. Uz to, A’MARIE i dalje kontinuirano radi na poboljšanju svojih praksi održivosti, koristeći ekološki osviještene materijale i proizvodne procese kako bi smanjili svoj ekološki utjecaj i podržali dugoročnu održivost mode.

Kolekcija sjedinjuje različite teksture, od vezenih pamučnih materijala, čipke, pa sve do lana i brušene svile, kako bi stvorila jedinstvene i prekrasne komade koji odražavaju mekoću proljeća i pristizanje ljeta. Glavnu ulogu ove kolekcije igra upravo osjećaj koji materijal pruža na koži, gdje svaki komad odiše taktilnošću, pozivajući vas da osjetite njegovu raskoš u svakom pokretu. Dizajn i krojevi su obogaćeni jednostavnošću, a svaki ima svoj posebni detalj koji ga izdvaja od drugih.

Kreacije djeluju neobavezno, savršeno prikazujući duh kolekcije. Osmišljene su da zaokruže svaku vašu odjevnu kombinaciju. Jakna Kayla u boji pijeska s valovitim gumbima u safari-stilu koji se protežu dužinom rukava te se iz jakne pretvara u ogrtač, pamučna jakna Kika u boji vanilije i neobičnim voluminoznim rukavima, svileni baloner Toni u boji pudera koji ujedno može biti i haljina, ili asimetrični ogrtač Mon koji je nosiv na dvije strane, postat će glavni aduti sezone. Modeli koje ćete prebaciti za jutro i odlazak na posao, ali i u večernjim prigodama preko vaše omiljene haljine.

Bijela svilena haljina Mely s lađa izrezom bila je varljivo jednostavna, ali kad biste pogledali bliže, shvatili biste da su šavovi isprepleteni, detalji na rukavu su izrezani u vrstu tulipana, a prekrasna brušena svila kreće se u vlastitom ritmu. Haljina Shed u boji vanilije od mekanog pamuka s intrigantnom teksturom, haljina Ria, od viskoze i lana u nježnoj boji pijeska, koja pruža raznolike mogućnosti nošenja, dok nizani gumbi duž leđa i prednjice omogućuju višestruke stilove. Haljina Tessa s upečatljivim detaljem asimetrije i predimenzioniranog, valovitog gumba na jednom ramenu, haljina Nevi u bež boji od mješavine svile i lana. Dizajnerica je počela koristiti i prozirnu tkaninu od Tencela, koju je smatrala najboljom održivom opcijom za maksi haljinu Creamy.

Posebno je oduševljavajuće kad su slojevi tkanine gotovo neprimjetni i igraju se oko tijela. Haljine su neopisivo udobne i jednostavno stvorene da istaknu ono najbolje na vama. Zavodljive, nosive, nježne i eterične postat će zasigurno vaši omiljeni komadi.

Dizajnirana da privuče pažnju i podigne svaki outfit, suknja Lina, s neobrađenim rubom u obliku divnih cvjetova, komad je koji osvaja s puno mogućnosti kombinacija. Savršeno pristaje uz bezvremensku bluzu Lyru od stopostotne svile, jedinstvene konstrukcije i dizajna, ali i uz jednostavnu bijelu košulju Vali, elegantnu i udobnu kombinaciju svile i pamuka s predivnim safari detaljima.

Nosivost i dalje definira A’MARIE ponudu, ali za proljeće su usavršili senzaciju dodira, crtajući svoje potpise u tkanine koje vam daju razlog za kupnju još jednog mantila, još jedne haljine, košulje. Kampanja je snimljena u očaravajućem ambijentu ville La Maison u Istri, gdje svaki kadar prenosi osjećaj elegancije i užitka ističući esenciju kolekcije Le Sable.

Kolekcija “Le Sable” A’MARIE-a sada je dostupna za kupnju putem interneta na A’MARIE stranici te u dućanu u Gundulićevoj 19 u Zagrebu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografija: Sanja Jagatić
Model: Leslie Cordoba
Šminka: Bianca Antonioli
Kosa: Ivona Zrno
Kreativni direktor: Anamarija Brkić
Kreativna produkcija: Tjaša Ninić Pokos

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0