Jedna od najpopularnijih krema današnjice dobiva snažno pojačanje

Za sve one koji ove zime žele trenutno umirenu kožu i snažnu zaštitnu barijeru kože, kultni kozmetički brend Kiehl’s pripremio je inovativnu formulu koja nudi rješenje upravo za to. Nova Ultra Facial unaprijeđena krema za jačanje zaštitne barijere kože (Ultra Facial Advanced Repair Barrier), razvijena kako bi pružila rješenje za zaštitnu barijeru kože, predstavlja brzo upijajuću formulaciju kreme-balzama i koristi jedinstvenu Advanced Barrier tehnologiju (unapređenja zaštitne barijere) koja imitira strukturu lipida kože da bi koži pomogla u održavanju vlažnosti.

Ova formula novitet je u Kiehl’s asortimanu, a osim što pomaže u obnovi vlažnosti kože, brzo se upija, omogućavajući koži da se osjeća trenutno umirenom. Također, ovo je i prvo Kiehl’sovo ciljano rješenje za umirivanje suhe kože, ali i za zaštitu od drugih vanjskih utjecaja.

Future Made Better misija

Uz ovu inovaciju, Ultra Facial linija brenda Kiehl’s od prošle godine bogatija je za još jedan novitet. S pažnjom usmjerenom ka ostvarenju pozitivnog utjecaja na okoliš i smanjenje upotrebe plastične ambalaže, dvije najpoznatije hidratantne kreme za lice iz ove linije – Ultra Facial Cream i Ultra Facial Oil-Free Gel Cream od nedavno su dostupne i u ekološkim pakiranjima za ponovno punjenje. Samo jedno ovakvo pakiranje od 150 ml dovoljno je za čak tri punjenja postojećih pakiranja od 50 ml. Na ovaj način Kiehl’s nastavlja svoju Future Made Better™ misiju ka smanjenju negativnog utjecaja na životnu sredinu i unapređenju zajednica kojima služi.

Ultra Facial unaprijeđenu kremu za jačanje zaštitne barijere od 50 mililitara ćete pronaći za 39 eura, dok ćete refill pakiranje od 150 mililitara pronaći za 62 eura. Cijena Ultra Facial Oil-Free Gel kreme u refill pakiranju od 150 mililitara iznosi 62 eura.

Ključni sastojci koje ćete pronaći u Ultra Facial Advanced Repair Barrier kremi

Koloidna zobena kaša

Koloidna zobena kaša poznata je po sposobnosti umirivanja osjetljive kože i kao pomoć jačanju zaštitne barijere kože.

Beta-glukan

Beta-glukan je molekula za obnovu kože, a Kiehl’sova formula s beta-glukanom pomaže u obnovi i transformaciji suhe i osjetljive kože.

Nova Ultra Facial unaprijeđena krema za jačanje zaštitne barijere kože najnoviji je član poznate Ultra Facial linije u kojoj se nalazi i Ultra Facial krema, Kiehl’sova najprodavanija krema.

Kiehl’s je kao i inače i za ovaj proizvod napravio temeljito kliničko testiranje, i to na 100 posto osjetljivoj koži, od čega 50 posto čine ekstremno suh i suh tip kože. Istraživanje je pokazalo da obnavlja funkciju zaštitne barijere kože u roku od 1 sata. Klinički test je pokazao i da usred suhoće koža izgleda manje crveno. U roku od dva tjedna 90 posto ispitanika slaže se kako koža djeluje oporavljeno, a u roku od četiri tjedna 85% ispitanika slaže se da se koža transformirala i izgleda zdravije.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0