@elen.dali

Jedna bočica ovog proizvoda za postizanje brončane puti proda se svake minute u svijetu

Preplanula put nešto je za čime svi žude tijekom ljetnih dana, no s obzirom na to da se o negativnim posljedicama sunca sve više u zadnje vrijeme priča, mnogi izbjegavaju dugačko izlaganje sunčevim zrakama. No, postoje proizvodi koji su “sunce u bočici”, a baš takav jedan se proda svake minute u svijetu. Riječ je o ikoničnom self-tanning proizvodu iz Francuske, koji daje brončanu put prirodnog izgleda bez sunčanja.

@georgiafowler

Bronz’Express obojeni losion za samotamnjenje jedan je od svjetskih bestsellera, koji su fokus ponajviše dolazi tijekom sezone proljeće/ljeto, kada je koža više otkrivena. Popularan je postao zbog formule losiona koja se jednostavno nanosi i zbog toga je smanjena opasnost od nastanka mrlji na koži. Kultni losion za samotamnjenje nastao je još u 60-im godinama prošlog stoljeća, a njegova formula koja je veganska i 98,5 posto prirodna, od tad je ostala nepromijenjena.

Prirodan izgled brončanog tijela koji daje koži ono je zbog čega ovaj losion ruši sve rekorde prodaje, a svemu pridonosi i ugodan ylang-ylang i citrusni miris. Losion je prikladan za korištenje i na licu i na tijelu, a nanosi se dlanovima ili koristeći rukavicu te ne ostavlja tragove nanošenja na koži.

Nakon nanošenja obojenog losiona ten se razvija postepeno, a izgledat će identično onom kao da ste vikend proveli sunčajući se uz more. Mogu ga koristiti svi tipovi kože, a i različite pute – na svakoj će izazvati prirodno osunčan efekt.

Odlična je stvar što se njegov intenzitet može i pojačati, iako će se već nakon prvog sloja, nakon nekoliko sati, vidjeti efekt osunčanosti na koži. S dodatnim slojevima, brončanu put ćete pojačati – preporučuje se ponovno ga nanositi dva do tri puta tjedno kako bi ten cijelo vrijeme izgledao isto, a kad prestanete koristiti losion, ten će s vremenom blijediti – kao što bi bio slučaj da ste se sunčali na suncu i onda prestali.

Blistav, prirodno osunčan ten bez izlaganja suncu zagarantiran je s Bronz’Express losionom za samotamnjenje, a pronaći ga možete na Notinu i to po cijeni od 24,80 eura za 100 mililitara.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Bronz’Express

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0