Jedine štikle koje vam trebaju za ovogodišnje partyje

O izboru naših omiljenih party cipela pisali smo proteklog tjedna, nakon što su u high end i high street brendovi nadopunili svoje kolekcije s izborom šljokičastih i elegantnih komada. Na police španjolskog brenda Mango stigao je još jedan sjajan primjerak cipela idealnih za partyje koje su nas osvojile svojim decentnim, ali istovremeno izrazito svečanim izgledom. Radi se o još jednom slingback modelu koji apsolutno dominira kao omiljeni model obuće ove sezone.

@elisamariastyle

In love 🥹 link for the heels is in my bio 🫶🏼 ps! definitely size down in these! #fashion #inspo #partyoutfits #holidaypartyoutfit #christmaspartyoutfit #holidaylooks #holidaypartylooks #fyp

♬ maria – K7SSLAND.MP3™

Skoro pa svi dizajnerski i high street modni brendovi koje pratimo ove sezone predstavili su svoje varijante slingback modela koji karakterizira tanki remenčić iznad pete i time ga čini prikladnim za nošenje i na golu nogu i na čarape, a nama najdraže varijante imaju i špic siluetu koja im daje statement look. Takav je i ovaj model iz Manga kojeg smo primijetili i na TikToku na kojem ga influencerice već obožavaju.

U crnoj boji uz završnu obradu od satena, štikle karakterizira i nešto viša potpetica što ih čini idealnima za svečane večernje prilike. Uz osam centimetara i izražen vrh, ovaj se model izdvaja od drugih po ukrasnom elementu koji se nalazi na vrhu cipele – okrugli srebrni detalj kamenčića cipelama daje profinjen i efektan look.

Ovaj model dostupan je za kupnju na službenoj stranici brenda i u dućanima u rasponu veličina 36-41 po cijeni od 59,99 eura. S obzirom na to da smo na TikToku primijetili da influencerice odabiru broj manji nego onaj koji inače nose, svakako na to obratite pažnju!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mango

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0