Kultni model u novom ruhu: Louis Vuitton predstavio redizajniranu verziju it torbice

Kada je modna kuća Louis Vuitton prije nekoliko sezona predstavila model Petite Malle, torbica je gotovo pa preko noći postala jedan od omiljenih izbora fashionistica diljem svijeta. Prvi puta predstavljena u sklopu modne revije, iako ne toliko nosiva kao ostale, zbog odličnih detalja i praktične veličine nametnula se kao it torbica.

Kreativni direktor Nicolas Ghesquière istovremeno je sačuvao klasični izgled Louis Vuitton modela te povijesni duh putovanja, stvarajući pritom inovativan dizajn koji je bio dovoljno moderan da doživi golemi odjek.

Po uzoru na tradicionalne kovčege brenda, Petite Malle predstavlja dio bogate povijesti francuske modne kuće. Ove sezone francuski dizajner iznenadio nas je novom inačicom popularne torbice te predstavio Louis Vuitton Petite Malle Souple, torbicu oblijeg i opuštenijeg dizajna od ranije predstavljenog modela.

Novi dizajn odlikuje se kompaktnim i nosivim oblikom torbe, ali s vidno mekšim osjećajem od dosadašnjeg. Komad je dosutpan u Monogram Canvas izdanju, a krasi ga i široki remen prilagodljive dužine s izvezenim nazivom kuće.


Na rubove torbice našiven je dodatni sloj kože, i to u kontrastnoj nijansi, a zlatni lanac, koji može služiti za nošenje ili samo kao detalj, može se i skinuti. Zahvaljujući svojoj veličini (20 x 14.5 cm), torbica se može uklopiti i u dnevne i večernje modne kombinacije.

Završna obrada kože usklađena je s remenom i bojom unutrašnjosti, a torba je trenutačno dostupna u dvije opcije – crnoj i boji breskve. U prodaji jeu ograničenoj količini, cijena joj iznosi 3000 američkih dolara, a možete se naručiti isključivo online.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0