Jedan od najpoznatijih francuskih beauty brendova otvorio nova prodajna mjesta u Zagrebu

Jedan od naših omiljenih prirodnih beauty brendova Caudalie u Zagrebu je od sada dostupan i u Douglas parfumerijama. Sam brend je već godinama jedan od najprodavanijih francuskih brendova, a razlog tome leži u prirodnosti proizvoda, njihovoj učinkovitosti te činjenici da su u skladu s modelom prirodne znanosti koji se podvrgava vrlo strogoj povelji pod nazivom “Cosm’ethics”.

Caudalie, iz središta regije Bordeaux i područja “Smith Haut Lafitte”, 100 posto je neovisan francuski kozmetički brend koji koristi prednosti sastojaka iz vinove loze i grožđa.

Osnovan je 1995. godine od supružnika Mathilde i Bertrand Thomas, nakon sastanka s profesorom Vercauterenom, svjetskim stručnjakom za polifenole i profesorom farmakognozije na Farmaceutskom fakultetu u Bordeauxu.

Suosnivačica brenda poznata je po promicanju francuskog načina života i njege kože. U svojoj knjizi “The French Beauty Solution” priča o tome kako Francuskinje uživaju u svemu što rade, pa tako i njezi kože. Njega kože bi trebala biti ritual opuštanja, a ne opterećenje za popravljanjem nedostataka.

Brend u svom portfelju nudli nekoliko specificiranih linija – Premier Cru, Resveratrol Lift, Vinergetic C, Vinoclean, Vinofresh, Vinopure, Vinosculpt, Vinosource – Hydra, Vinosun i Vinotherapist.

Ni ovaj brend nije zaobišla TikTok manija pa se mjesecima njihov Beauty Elixir nije mogao pronaći na policama, a dodatnu slavu stekao je i njihova Premier Cru okoloočna krema.

Najpoznatije žene diljem svijeta poput Rosie Huntington-Whiteley, Maddison Beer, Jennifer Aniston i Victorije Beckham koriste njihove proizvode te su mnogobrojno puta i same hvalile brend. Asortiman brenda Caudalie možete pronaći u Douglas parfumerijama CCO East, Centar Cvjetni i Trg Bana Jelačića 1.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0