Je li napokon stigla konkurencija Dyson sušilu za kosu?

Luke Hersheson frizer je slavnih na čijoj se listi klijenata nalaze dizajnerica Victoria Beckham, glazbenica Dua Lipa, glumice Keira Knightley i Kate Winslet, a koji je strast prema kosi naslijedio od oca Daniela – osnivača salona Hersheons otvorenog 1992. godine u Londonu. U 30 godina postojanja ovaj je frizerski salon postao kultno mjesto, a tata i sin nezamjenjivi duo kad je lijepa i njegovana kosa poznatih Britanki poput Sienne Miller, Emme Watson i mnogih drugih u pitanju. Stoga ne čudi kako su svoj brend razvili na globanoj razini, proširili ga i na proizvode za stiliziranje kose i asesoare te otvorili nekoliko lokacija u Londonu.

A sada su odlučili poziciju najboljeg sušila za kosu na svijetu, oduzeti od kompanije Dyson, koju je otprilike u isto vrijeme kad je Daniel Hersheson otvorio prvi frizerski salon, u Engleskoj osnovao James Dyson. Ovih su dana, naime, predstavili Hershesons Great Hairdryer, najbrže i najlakše sušilo za kosu na svijetu.

View this post on Instagram

A post shared by HERSHESONS (@hershesons)

S obzirom na to da obojica imaju višegodišnje iskustvo u stiliziranju, stvorili su povjerenje u svoju ekspertizu na globalnoj razini, a u kreiranje ultralaganog i kompaktnog proizvoda uključili su i stručnjake iz tech industrije te su next-level inovacijama uspjeli stvoriti sušilo koje suši vlasi sedam puta brže od konkurentskih, a 30 posto je učinkovitiji od drugih sušila za kosu na tržištu.

View this post on Instagram

A post shared by HERSHESONS (@hershesons)

Osim toga, nema šanse da ga nećete primijetiti jer je izrađen u jarkoplavoj boji koja je svojstvena brendu Hershesons. Efiksan i lagan Hershesons Great Hairdryer skratit će vrijeme koje trošite u kupaonici na sušenje kose, a osim toga, neće vam “otpadati ruka” nakon tog postupka. Za usporedbu, sušilo je otprilike iste težine kao iPhone 13 Pro te je lakše od limenke Coca-Cole. Isto tako, ovo je sušilo za kosu puno tiše od konkurentskih proizvoda.

Tehnologijom je postignuto to da ispušta slabiji zvuk od ostalih sušila za kosu na tržištu, a omogućava i veći protok zraka bez korištenja dodatne energije. Uz to, sušilo je opremljeno i “Oxy Active” tehnologijom pa emitira kisik koji štiti boju kosu, daje joj dodatan sjaj i elastičnost. Korištenjem ovog sušila možete reći zbogom frizzu koji ste stvara u kosu i beživotan izgled vlasi.

Hershesons Great Hairdryer dolazi opremljen s tri nastavka, difuzorom za kovrčavu kosu te uskim i širim raspršivačem zraka koji pomažu u usmjeravanju topline i brzini sušenja kose. Dobru frizuru teško je postići bez dobrog sušila za kosu, pa ako redovito ulažete u proizvode za njegu kose i tretmane, nemojte zanemariti ni ovu kategoriju. Hershesons Great Hairdryer dostupan je za kupnju po cijeni od 295 funti, a iako je na tržištu samo nekoliko dana, već je prikupio pozitivne recenzije. Više o sušilu za kosu saznajte na ovom linku.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Hershesons, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0