Leia Sfez nosi Mango

Jakne à la Chanel su glavni hit za proljeće

Modna kuća Chanel nadaleko je poznata po Flap modelu torbice, ali jaknama od tvida koje su simbol francuske elegancije i uniforma Coco Chanel. Od doba u kojem je živjela osnivačica luksuzne kuće do danas nije se puno toga promijenilo jer su jakne i sakoi od tvida i buklea i dalje sinonim sofisticiranosti, ali moderno doba donijelo je to da ih ne nosimo isključivo u poslovnim ili svečanijim trenucima.

Zara

Jakne à la Chanel su glavni hit za proljeće, može ih se pronaći u pregršt varijanti, punih boja, a nose se i uz traperice i tenisice. Tako je jedan klasičan komad ove sezone dobio novi život pa takve modele, koje su u devedestima nosile naše majke u uredu i bili su pojam strogoće, želimo u ormaru.

Veronica Beard

Sve većoj popularnosti jakni od tvida i buklea doprinijele su Francuskinje i njihov effortless stil, ali i high street brendovi koji su ih uvrstili u svoje kolekcije ove godine. Iro, Sandro i Maje – popularni francuski brendovi, predstavili su svoje verzije klasika u jarkim bojama, a španjolska marka Mango u svoju je proljetnu kolekciju uvrstila modele od tvida i buklea u pastelnim nijansama.

Mango

Crno-bijeli, klasičniji modeli mogu se pronaći u ponudi švedskog high street giganta H&M, a prava eksplozija jarkih boja nalazi se i na policama Zare. Baš kao i paleta boja, i kroj je podložan promjenama – mogu se pronaći i cropped modeli, no ono što je svojstveno gotovo svim modelima su ukrasni ili zlatni gumbi koji jaknama daju dozu otmjenosti.

Mango

Definitivno je riječ o modelu koji će vladati ovom sezonom, a i onom koji ruši modne granice – nekad dio kostima ili odijela, sada je svakodnevni komad kojeg nose baš sve generacije. Ovo su jakne koji svaki outfit mogu učiniti luksuznijim pa ih ne bi bilo loše imati u ormaru. U nastavku pogledajte naš izbor jakni od tvida i buklea koje možete pronaći u aktualnim kolekcijama modnih brendova.

Mango
Mango
Mango
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Alessandra Rich (Farfetch)
Amiri (Farfetch)
H&M
H&M
H&M
Isabel Marant Etoile (Farfetch)
Maje
Nili Lotan
Sandro

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Farfetch, H&M, Zara, Mango, Sandro, Veronica Beard, Maje

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0