Jacquemus otvorio pop-up butik u Portofinu, evo kako izgleda!

Komadi francuskog dizajnera Jacquemusa odišu ljetnom vibrom pa stoga uopće ne čudi kako je upravo ovu sezonu odlučio iskoristiti za dodatno promoviranje aktualne kolekcije Été diljem Italije i Francuske. Naime, nedavno je otvorio pop-up butik na atraktivnoj lokaciji na jezeru Como, da bi jučer otvorio vrata novog butika smještenog na talijanskoj morskoj obali, u elitnom Portofinu. Uz objavu otvorenja nove lokacije najavljeno je i da će slijedeći Jacquemus pop-up butik biti otvoren na jugu Francuske.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Na adresi Calata Marconi 45, tik uz more, smjestio se pop-up francuskog dizajnera koji su jučer već posjetile influencerice poput Tamare Kalinić, Valentine Ferragni i Veronice Ferraro. Adresa je to na kojoj se nalazi talijanski multibrand dućan Modes, a popločani prilaz, pogled na more i namještaj od svijetlog drva u interijeru sa stropom od opeke, idealna su kulisa za komade francuskog brenda Jacquemus.

Tako se, u pomalo rustikalnom interijeru, koji se prostire na oko 160 četvornih metara, sada mogu pronaći lanene haljine, bucket šeširići, oversized slamnati šeširi i popularne mikro torbice brenda i to sve u zemljanim tonovima idealnima za ljeto. Uz žensku kolekciju i modne dodatke, u dućanu se nalaze i komadi iz muške linije brenda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Jacquemus pop-up u Portofinu bit će otvoren sve do 16. listopada, pa ako ćete biti u blizini nemojte propustiti jedinstvenu priliku za pojest ovog butika!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0