Jacquemus otvorio novi butik na poznatom skijalištu!

Jedno od najpoznatijih skijališta u svijetu, koje celebritiji redovito posjećuju zbog odmora, ali i dobre zabave je Courchevel. Zimovalište koje se nalazi u francuskim Alpama neposredno na granici sa Švicarskom, mjesto je istinskog luksuza. Od vrhunske hrane i vina, do smještaja i, naravno, dućana – skijalište je poznato po luksuznim buticima koje se nalaze u ovom malom mjestu, a vrata svojeg butika na toj lokaciji je prije nekoliko dana otvorio i francuska dizajner Simon Porte Jacquemus.

Ovo mjesto koje su posjetili stvarno mnogi, podijeljeno je na četiri dijela: 1850, 1650, 1300 i 1550. Najekskluzivniji resort se nalazi u Courchevel 1850, u kojem se nalazi i dućan brenda Jacquemus. Ovaj dućan pod nazivom “Les Vacances Au Ski De Jacquemus” inspiriran je njihovom butikom koja se nalazi u Parizu, s dodatkom blagdanskih ukrasa i zimskog ugođaja.

Kada je riječ o interijeru, Jacquemus dućani poznati su po minimalizmu i neutralnim tonovima, baš kao što i prevladava u ovoj trgovini.

Kako bi se pripremili za otvorenje, kreativni direktor ove dizajnerske kuće, predstavio je inovativnu kampanju za promicanje ovog novootvorenog prostora koju možete pogledati u nastavku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0