Jacquemus je lansirao namještaj i komade za uređenje doma!

Kreativnosti francuskog dizajnera Simona Portea Jacquemusa nema kraja jer je prije nekoliko dana lansirao kolekciju namještaja i komada za uređenje doma. Čini se kako ništa ne može zaustaviti ovog modnog kreatora čiji brend Jacquemus obožavaju stylish muškarci i žene diljem svijeta, a sada djelić estetike po kojoj je francuski dizajner globalno prepoznat, mogu prenijeti i u svoj interijer.

Dizajn, arhitektura i umjetnost oduvijek su bili izvor inspiracije za kreatora, a ova capsule kolekcija prirodni je nastavak višestrukih Jacquemusovih nadahnuća. Kolekcija namještaja i detalja za dom “Objets” prati stil ljetne modne kolekcije “Le Raphia” kroz objektiv dizajna interijera, predmeta za uređenje doma i umjetnosti, a u sklopu nje predstavljena je i suradnja s talijanskom kompanijom namještaja Extete te je kreiran redizajn renomirane kolekcije Locus Solus arhitektice Gae Aulenti.

Riječ je o kolekciji stolaca i ležaljki namijenjenih za vanjsku upotrebu, koja je po prvi put predstavljena 1964. godine, a koja je dobila Jacquemus redizajn putem prugaste tkanine. Estetika ovog brenda poznata je po raizgranosti, a to vrijedi i za prvu kolekciju za uređenje interijera s Jacquemus potpisom.

Uz te komade u kolekciji “Objets” nalaze se i ekskluzivni kožnati detalji za interijer poput tanjura, poslužavnika i vaza te izbor originalnih ispisa fotografija Luciena Clerguea i rijetke vintage knjige koje je odabrao dizajner kako bi odao počast svojim omiljenim umjetnicima svih vremena od Davida Hockneya preko Tarsile Do Amaral, Renéa Burrija, Luisa Barragána, Claudea Norija pa sve do Pabla Picassa.

Komadi iz kolekcije “Objets” dostupni su za kupnju putem službene stranice francuskog brenda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0