Izipizi nas vodi u nove avanture! Pripremite se, polijećemo…

Novu jesensko-zimsku kolekciju za sezonu 2021/2022 brend IZIPIZI posvećuje istraživanju, iskoraku u novo, nepoznato, pa je u skladu s tim i nazvana – Outer Space.

Produkt dizajnerica Ana Tevšić Nauković svoj radni studio Love, Ana na jedan dan pretvorila je u IZIPIZI Outer Space destinaciju. Istraživanje nepreglednih nebeskih staza, vođeno bezgraničnom znatiželjom i maštom, beskrajni je  izvor nadahnuća i kreativnosti koju IZIPIZI toliko njeguje, a vodeći se time produkt dizajnerica je posebno za ovu prigodu osmislila, oslikala i dizajnirala radni prostor za predstavljanje najnovije kolekcije.

Mia Matić, Katarina Mamić i Elena Dizdar

Višestranim okvirima naočala, kombinacijom sjajnih i mat materijala od kojih su izrađene, naglašenom “svemirskom estetikom” kolekcija Outer Space pozivnica je na bijeg, let, glavom u oblacima i srcem punim snova.

Poigravajući se svjetlom i bojama u živim nagibima koji oponašaju kretanje zvijezda, Outer Space je kolekcija koja vrlo profinjeno i s ljubavlju odaje počast svijetlim i šarenim dimenzijama svemira i nudi beskrajno pozitivnu, nadahnutu  viziju svijeta, nasmijanog i samopouzdanog, zadivljujućeg i fascinantnog.

Ana Tevšić Nauković sa suprugom Petrom

IZIPIZI Outer Space kolekcija dostupna je u šest boja, za odrasle i djecu, a nazivi su, naravno inspirirani planetima, pa nas tako očekuju modeli Red Mars, Moonlight, Silver Moon, Blond Venus, Lucky Star i Jupiter.

Model Blond Venus, inspiriran Venerom, zvijezdom koju zorom vidimo u žutim, a u sumrak u purpurnim nijansama. Svijetlo žuti okvir Blond Venus naočala oda je Veneri u zoru, a stakla ljubičaste nijanse kao da prizivaju Veneru u suton.

Model Red Mars, kako naziv i govori, bojom odaje priznanje poznatom Crvenom planetu. Fascinantan, intrigantan i raskošan, njegova boja je inspiracija modela Red Mars, tamnocrvena, s nijansama u rasponu od mat do sjajne.

Model Moonlight, svijetao, tajanstven i magnetski,  baš kao Mjesečeva svjetlost , a Silver Moon, srebrno bijela nijansa posuta srebrnim sjajem i lijepim prijelazom od mat do sjajnog na prednjoj strani naočala, dok model Jupiter, s okvirima u boji koje odražavaju boje Jupitera pa solarne leće prelaze  od smeđe i zelene do narančaste.

Lucky Star inspiriran je cijelom galaksijom, poput malenog komadića svemira, a solarne leće nude gradijent od plave do zelene za odrasle i sive do plave za djecu. U brendu Izipizi su mislili i na najmlađe, pa je za njih dizajniran divan model, u kojem će “paziti da ne idu maleni ispod zvijezda”, a nosi naziv Stardust.

Anita Dujić Broadfoot s kćerkicom Lily

Popularna francuska marka naočala u kratkom vremenu postao je jedan od najtraženijih u Hrvatskoj,  što ne treba čuditi jer se u bogatoj ponudi za svakoga može pronaći ponešto  pa tako u IZIPIZI ponudi možete pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana,  kao i naočale za djecu. Dizajn je jednostavan i trendi, naočale su lagane, fleksibilne, prikladne za sve dobne skupine i za sve prilike, a istovremeno su kvalitetne i cjenovno prihvatljive.

 

Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Petra Biberica
Dina Dončević
Elena Dizdar
Frano Mašković
Iva Šarić
Ivan Ćosić
Karla Zelić
Katarina Mamić
Lućana Mirko
Marijana Birkić Lovegrove, Noémie Bureau, Ivan Delić i Iva Birkić
Mia Elliott
Mia Matić
Veronika Švob i Ema Glavina
Ivana Pavić

Fotografije: John Pavlish

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0