Naočale francuskog brenda postale su veliki hit među Hrvatima, a odsad dolaze i u dječjim veličinama, pa će i najmlađi moći uživati u šarenilu Izipizi naočala. Novim baby modelima nije odoljela ni scenaristica Jelena Veljača koja je pronašla idealne modele naočala za svoju kćer Lenu.

Kolekcija za bebe i djecu Sun baby & kids dostupna je u dvije veličine, 0-12 mjeseci i 12-36 mjeseci, a uz njih dolazi i silikonska trakica kako naočale ne bi ispadale, a nošenje bude ugodnije. Baby i Kids naočale dolaze u pet boja – crnoj, ružičastoj, svjetlo plavoj, modroj te crvenoj, a uz njih idu pripadajuće trakice u boji modela naočala.

Ono što će oduševiti svaku mamu je da su stakla dječjih naočala stopostotno otporna na UV zračenje te imaju polarizirajuća stakla. Zato sa sigurnošću možemo reći da su ovog ljeta na plaži, uz kremu s najvećim zaštitnim faktorom, saveznik u borbi protiv jakog sunca svakako i Izipizi naočale.

Izipizi naočale dostupne su u Zagrebu i Rijeci, a svoj najdraži model možete pronaći i na njihovim službenim stranicama na Facebooku i Instagramu.