Zara

Izbor najljepših high street topova idealnih za blagdanske lookove

U punom smo jeku priprema za blagdane, prosinac nam stiže već krajem ovog tjedna i lagano se spremamo za sve svečane partyje koje ćemo pohoditi. Za blagdanski look bitno je svakom outfitu dodati onaj jedan profinjeni detalj koji će se izdvajati od drugih party kombinacija tijekom čitave godine. Naravno, najčešće odabiremo komade poput onih ukrašenih šljokicama, izrađenih od baršuna što doprinosi profinjenosti ili pak, izrazito svečane komade koje najčešće pronalazimo u izboru haljina. Ovog puta, donosimo pregled topova koji su idealni da zasjate na svakoj večeri sljedećeg mjeseca!

Zara

Unatoč tome što svaki look koji zamišljamo u prosincu mora imati onu jednu posebnu notu, ponekad je izazov odijevati se u skladu s prilikom, ali i vremenskom prognozom čije se temperature svakog dana sve više spuštaju. Naime, bitno je pronaći dobar balans između chic izgleda, ali i komada u kojima se nećemo smrzavati i uz koje ćemo se moći slojevito odijevati. A razveselilo nas je što su u high street dućane stigle brojne kolekcije koje donose savršen asortiman elegantnih i profinjenih topova.

Mango

Za razliku od haljina, kod  topova je dobra stvar što ih možemo kombinirati na nekoliko različitih načina. I dok ćemo haljinu vjerojatno odjenuti jedanput i zatim ne toliko skoro ponovno, topovi su idealan komad kojeg možemo prezentirati kroz brojne outfite. Odlučimo li se za suknje ili hlače ili pak ih nositi ispod odijela – kombinacija je pregršt i uvijek je moguće istom topu dodati novi izgled.

H&M

Trenutačne kolekcije high street dućana u svojim asortimana imaju ponudu topova u prigušenim nijansama, no oduševili su nas i oni u bijeloj varijanti koji mogu svakom blagdanskom looku dodati profinjenju i elegantnu notu. Šljokice, crvena boja i topovi koji imaju samo jedno rame, najčešći su modeli koje smo primijetili u kolekcijama. Uz njih lijepo će odgovarati klasičan sako, hlače ili suknja, kvalitetan sako i dobre party cipele u kojima ćete zasjati gdje god se pojavili.

U nastavku donosimo izbor naših favorita – za koju god se kombinaciju odlučili, radi se o komadima kojima nećete proći nezamijećeno i koji će svakom outfitu tijekom blagdanskih partyja dodati onaj poseban, jedinstven detalj!

Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti

 

Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango

 

H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
Zara

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara, Mango, H&M, Massimo Dutti

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0