Izbor najboljih mjesta za doručak #MagMe redakcije iz kojih možete naručiti

Nedjelja je uvijek poseban dan jer umjesto jutarnje hektike možemo uživati u jutro i najvažnijem obroku u danu – doručku. Iako se i preko tjedna trudimo hraniti zdravo, ponekad zbog žurbe to nije opcija, pa ugrabimo nešto “s nogu” ili, u goroj opciji, popijemo samo kavu. Ipak, kada želimo uživati i ugoditi si, a usput i nešto fino pojesti, postoje mjesta koje uvijek posjećujemo. Sada je većina njih zatvorena, ali kako bismo podržali svoje omiljene ugostitelje, od naših rituala nećemo odustati, već si obilan, zdrav i ukusan doručak – naručujemo! U nastavku pronađite listu omiljenih mjesta za doručak MagMe redakcije.

Dina Dončević

Nisam baš osoba od doručka i moja rutina prije početka radnog dana se najčešće sastoji samo od ispijanja kave. Ako idem do ureda obavezno svratim u Bread Club “usput” (iako mi i nije uvijek baš usput) i tamo uzmem kroasan s bademima ili pain au chocolat – više mi odgovara slatko ujutro. Jedino kad zapravo doručkujem je vikendom i tad je opcija samo “Zagrebački doručak” u Otto & Frank. Pohana poširana jaja i sir i vrhnje čine ovo jelo savršenim i jedno je od onih za kojim često imam pravi craving. Dostupno je za dostavu putem gotovo svih aplikacija.

Mirja Vasić

Moj izbor za doručak (ili brunch) će uvijek biti hotel Esplanade i njihov avokado tost s poširanim jajem, a ove godine sam na listu dodala i još jednog favorita, a to je gostionica Ficlek i njihov predivan i ukusan kaiseršmarn. U Ficleku se hrana može preuzeti, a imaju i dostavu.

Rita Rumora

Nedjeljom gotovo uvijek doručkujem u Meltu, volim otići u kavanu Kavkaz i toliko mi je žao što su zatvoreni pa ne mogu imati taj svoj ritual. Super je da Melt dostavlja putem Wolta, a i odlične su mi stvari iz craft pekare Korica u koju često svratim po kavu i neko pecivo.

Tara Grbčić

Kad je doručak u pitanju, veliki sam fan Juice Boxa! U ponudi imaju zaista odlične prirodne cijeđeni sokovi, a što se hrane tiče najčešće biram tost sa šunkom i sirom ili neki od zdravih doručaka sa žitaricama. Zdravo, ukusno i brzo, a ono što je super je i da imaju i dostavu!

Petra Čekalović-Brus

Kad sam na poslu doručak uzimam iz Juice Boxa. Obožavam njihove jogurte za žitaricama i voćem, koje smiješaju to jutro i imaju super pristupačne cijene. Vikendom ću otići u Melt jer također imaju fine doručke, a vrlo su zdravi ili proći kraj Korice u Martićevoj i pokupiti nešto za pojesti “s nogu” – volim njihov kroasan od badema.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0