Omiljena mjesta za večeru #MagMe redakcije (da, imaju dostavu ili takeout)

U našoj redakciji četvrtak nosi naziv mali petak, i štujemo ga kako se taj dan treba štovati. To u većini slučajeva znači da ćemo ga obilježiti afterwork pićem i večerom u gradu, što nam je u trenutačnoj situaciji onemogućeno. Međutim, u želji da podržimo naše ugostitelje, od svojeg rituala nećemo odustati te ćemo delicije iz naših omiljenih mjesta za večeru – naručiti doma. U nastavku otkrijte koji su to favoriti #MagMe redakcije.

Petra Čekalović-Brus

Moj izbor će uvijek biti Vinodol – zbog grijane terase donedavno se moglo sjediti vani, a sada se njihova jela mogu u restoranu osobno preuzeti. Kako sam velika ljubiteljica tjestenine (preporučujem da kušate papardelle s mesnim okruglicama iz Bobana) ne mogu preskočiti ni svoje omiljene restoranske lazanje iz Canzone (koje se mogu naručiti za dostavu) – najbolje su, za ozbiljno.

Dina Dončević

Istina je da je četvrtak rezerviran za večeru u gradu, a da je situacija normalna nalazila bi se na jednoj od dvije lokacije u centru čiju hranu obožavam – u Beštiji ili Marketu. Na svu sreću, Beštija ima takeout te je od jučer dostupna na Woltu, a Market je također djelomično prilagodio svoj meni kako bi jela u što boljem stanju stigla u dostavi (provjereno). Obožavam oba bistroa i jedva čekam da se ponovno otvore, a do tad mi utjehu pružaju njihova jela u kućnoj varijanti.

Mirja Vasić

Za večeru uvijek biram SOI fusion bar koji je otvoren u sklopu Swanky hostela i bara. Imaju fantastično vegansko jelo Dan dan noodles, Tuna poke i Tonkotsu ramen. Iako ramen inače ne dostavljaju, zbog ove situacije ipak će biti dostupan za naručivanje kod kuće.

Rita Rumora

Nedavno sam prvi put posjetila azijski restoran Izakaya i oduševila se konceptom i hranom s menija. Kako je vrlo brzo nakon otvorenja nastupio lockdown, drago mi je da njihov sushi mogu naručiti putem Wolta, ali priznat ću, jako mi nedostaju večere vani.

Tara Grbčić

Moram priznati da stvarno obožavam vedre večeri u gradu provesti na divnoj terasi s lampicama, uz ukusnu napoletanu u pizzeriji Basta. Iako nije to to, sretna sam da imaju dostavu pa da u njihovoj pizzi mogu uživati i doma.