Izabel Kovačić predstavila “Chic de Lin”, novu kolekciju izrađenu od lana

Najnovija capsule kolekcija brenda IZAKOVA posvećena je lanu! Kolekcija “Chic de Lin” svevremenskom elegancijom i prirodnim materijalima donosi jedinstvenu kombinaciju stila, udobnosti i održivosti. Kolekcija je pažljivo osmišljena za modernu ženu koja cijeni kvalitetu, sofisticiranost i ekološku odgovornost. Kroz svaki komad prožima se strast prema detaljima, vrhunskoj izradi i autentičnosti.

U sklopu lanene capsule kolekcije mogu se pronaći prsluk i suknja dostupni u dvije boje – Mocha Dream i Ivory Breeze, koji su idealni za različite prilike. Laneni prsluk nudi svestranost i može se nositi samostalno, dok lanena suknja donosi eleganciju i udobnost.

U kolekciji je korišten 100-postotni prirodni lan pruža izuzetnu prozračnost, mekoću i dugotrajnost. Brend IZAKOVA posvećen je održivosti i smanjenju ekološkog otiska te koristi ekološki prihvatljive procese proizvodnje u svakoj, pa i ovoj kolekciji.

Kolekcije brenda ističu se svevremenskih dizajnom koji je kombinacija klasičnih krojeva i modernih detalja koji čini ove komade idealnim za svaku priliku, a kreirani su tako da pružaju maksimalnu udobnost. Komadi iz “Chic de Lin” kolekcije tako su idealni za tople ljetne dane i prijelazne sezone.

“Izuzetno smo uzbuđeni što možemo predstaviti Chic de Lin kolekciju našim kupcima,” izjavila je Izabel Kovačić, osnivačica brendova lunilou i IZAKOVA. “Ova kolekcija je rezultat naše posvećenosti vrhunskoj kvaliteti, održivosti i želji da našim klijentima ponudimo nešto zaista posebno. Vjerujemo da će svaki komad iz ove kolekcije postati omiljen dio njihovog ormara. Želja nam je bila stvoriti odjeću koja ne samo da izgleda predivno, već i pruža maksimalnu udobnost, posebno u osjetljivim periodima kao što je trudnoća”.

Za više detalja o “Chic de Lin” kolekciji i za narudžbe, posjetite stranicu IZAKOVA ili pratite brend na društvenim mrežama.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0