@aimeesong

Iza nas je prvi vikend glazbenog festivala Coachella – pogledajte najbolje outfite!

Prvi vikend popularnog glazbenog festivala Coachella, koji se svake godine održava u gradiću Indiu, nedaleko od Palm Springsa, donio je pregršt uzbudljivih nastupa, ljubavnih priča i uvijek atraktivnih outfita. Iako su se najviše iščekivali koncerti headlinera kao što su Frank Ocean ili Bad Bunny, uvijek ono što se događa izvan pozornice, pomalo zasjeni nastupe sjajnih izvođača festivala. 

Tajna nije da se svi influenceri pripremaju za Coachella vikend i po mjesec dana unaprijed, ali i da o čitavom procesu, putem društvenih mreža, izvještavaju svoje pratitelje koji ne mogu pohoditi ovaj glazbeni spektakl u pustinji. Coachella je oduvijek bio festival koji se, osim zbog glazbe, prati i posjećuje i zbog mode. Festival je to na kojem svi osjećaju slobodu da se odjenu otkačeno, onako kako ne bi inače i po vlastitim željama, neovisno o komentarima, a čak nas i A lista celebritija iznenadi svojim modnim izbora i inspirativnim proljetnim lookovima.

Svake godine, outfiti sa Coachelle postaju ipak nešto više minimalistički i s manje detalja nego inače, ali bez obzira na “jednostavnost”, i dalje su nešto što ne viđamo svaki dan – je li riječ o nekom modnom dodatku kao remen, nakitu za tijelo ili, pak, kaubojskim čizmama iskombiniranim s ljetnim komadima, kombinacije se uvijek ističu na neki način.

U nastavku donosimo neke od nama najboljih outfita influencera i celebritija s prvog vikenda glazbenog festivala Coachella.

@emmaroberts
@claudiasulewski
@emmachamberlain
@alix_earle
@austinnorth
@charlidamelio
@staskaranikolaou
@kyliejenner
@haileybieber
@noahbeck

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@coachella), Pinterest

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0