Ivy Park x adidas

Nakon što je u travnju ove godine najavila buduće dugogodišnje partnerstvo s Adidasom, Beyonce je dala prvi uvid u ono što možemo očekivati od kolekcije.
Queen B tako će preko svog brenda Ivy Park udružiti snage s gigantom sportske odjeće, obuće i opreme.
Tenisice koje je predstavila izgledaju kao hibrid Foruma, Beyonceinog najdražeg modela, i Sambe, klasičnog Adidas Originals dizajna.

Gornji dio tenisice inspiriran je Samba modelom s povećim ‘jezikom’ i prednjim dijelom od brušene kože, dok su crte na bočnim stranama tenisice posuđene s Forum modela. Džon tenisice krasi novi, do sada neviđeni dizajn. Ivy Parker brend uočljiv je i na jeziku i uz sami rub džona koji je obrubljen tankom narančastom linijom.

Kolekcija koja nam stiže 18. siječnja bit će dostupna i u muškim i u ženskim veličinama. Beyonce ističe kako se fokusirala na dizajniranje unisex kolekcije, kako tenisica tako i odjeće, jer je vidjela mnogo muškaraca koji su do sada nosili Ivy Park dizajn. Način na koji su ga nosili oduševio je pjevačicu koja želi pomicati pravila mode i promovirati spolno neutralne komade odjeće koje mogu nositi svi.

Uz tenisice koje smo za sada jedine vidjeli, dobili smo i mali uvid u kolekciju nakita koja također na police dolazi 18. siječnja.
Beyonce je prošle godine otkupila Ivy Park od vlasnika Top Shopa, Philipa Greena. Njena firma Parkwood sada je jedini vlasnik modne marke koju je u suradnji s Greenovom Arcadia Groupom pokrenula 2016. godine.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0