It haljina koju obožavaju Hailey Bieber i Alix Earle

Haljine su jedan od onih komad kojih u ormaru nikad ne možemo imati previše. Savršen odabir za večernje prilike kad ne znamo koji outfit odabrati i samo je jedna haljina potrebna da se odlučimo na chic look! Uvijek smo u traganju za dobrim haljinama, a ovih nam je dana to TikTok olakšao, s obzirom na to da jednu haljinu na toj društvenoj mreži konstantno viđamo – radi se o dizajnerskom modelu koji već brojne slavne dame nose!

@toryburch

Our Hoop Dress is It-Girl approved! Which is your favorite? The pink or the black? #tiktokfashion #haileybieber #emrata #alixearle #selenagomez #kikomizuhara #salemmitchell

♬ show u off – DJ Simmy

Tory Burch američka je dizajnerica čije komade obožavaju brojne žene koje uživaju u ženstvenom stilu s prizvukom luksuza. U svakoj kolekciji dizajnerica predstavlja flowy i elegantne komade, a jedan od takvih je definitivno “Hoop dress” koja je predstavljena kao dio kolekcije proljeće/ljeto 2024. Radi se o mini haljini koju krase spuštena ramena i detalj koji se doima poput obruča na dnu kroja i daje joj jedinstvenu siluetu.

@toryburch

Replying to @Katie Morales see alix earle’s hooptie loop dress from our spring runway on emrata. #tiktokfashion #alixearle

♬ Dance You Outta My Head – Cat Janice

Na Tjednu mode u Parizu u njoj je pistom prošetala Emily Ratajkowski te je bilo jasno da se radi o komadu koji će postati pravi hit. No, ono što je haljinu populariziralo je definitivno najveća it djevojka današnjice, Hailey Bieber koja je odabrala sjajan ružičasti model i započela salve oduševljenja prema ovom modelu.

@toryburch

Replying to @Mr.BW good eye! Alix’s hoopty loop dress also comes in pink and is hailey bieber approved! #alixearle #haileybieber #tiktokfashion

♬ original sound – Tory Burch

Haljina je predstavljena u dvije boje, crnoj i ružičastoj te seže malo ispod bokova. Radi se o uskoj siluetu koja prati tijelo, dok se naramenice mogu spustiti ispod ramena čime se postiže chic izgled. Model je idealan za večernje prilike i izlaske, u kojima će svaki look koji čini ova haljina izgledati elegantno.

@toryburch

Alix Earle approved look ahead of the Big Game 😉 #tiktokfashion #alixearle #toryburchdress

♬ original sound – Tory Burch

S obzirom na to da se radi o modelu koji je predstavljen kao dio proljeće/ljeto 2024 kolekcije, haljina će na službenoj stranici biti dostupna od svibnja, kako navode u brendu. Uostalom, bit će to savršen trenutak za kupnju komada u kojem ćete zasjati tijekom proljetnih i ljetnih dana!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Tory Burch 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0