@haileybieber

It haljina koju nosi Hailey Bieber

Posljednjih nekoliko dana crvena boja vlada na našem Instagram feedu, a sve zahvaljujući Danu zaljubljenih. Ovaj tjedan smo uočili pregršt crvenih komada koje su celebrity dame i influencerice nosile povodom Valentinova, a za oko nam je posebno zapela haljina koju je nosila trenutačno najpopularnija it djevojka – Hailey Bieber, američka manekenka i vlasnica skincare brenda Rhode.

Na svojem je Instagram profilu podijelila je slatke detalje s proslave Valentinova u društvu supruga Justina Biebera, a mini haljina koju je nosila nas je oduševila. Riječ je o potpisu francuskog dizajnera Alexandre Vauthier i novom modelu te modne kuće koja je dostupna za kupnju u nekoliko varijanti. Romantična haljina ukrašena je mašnama i uzorkom točkicama, a dozu seksepila ima zbog dužine i izreza koji je krase.

Iako je cijena mini haljine poprilično visoka – iznosi 2033 eura na e-commerce platformi Farfetch, na ostalim je stranicama već rasprodana. Je li samo riječ o utjecaju Hailey Bieber ili će, pak, model francuskog brenda obilježiti nadolazeću sezonu, saznat ćemo uskoro. U nastavku donosimo još fotografija it haljine.

 

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Farfetch, Instagram 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0