Isabella’s Llafranc: Boravak u ovom boutique hotelu zaista je poseban doživljaj!

Ako ovog ljeta planirate otputovati na neku mediteransku destinaciju, imamo pravu poslasticu za vas. Na jednom od najljepših dijela Španjolske, Costa Bravi, nedavno je otvoren novi hotel Isabella’s Llafranc koji nas je privukao eklektičnim uređenjem i toplinom. Interijer ovog hotela, koliko god je zanimljivih i retro elemenata prisutno u njemu, i dalje djeluje nevjerojatno cozy i baš je zato mjesto u kojem se možete maksimalno opustiti.

Tik uz jednu od najljepših plaža na tom dijelu obale – Llafranc, na pitoresknoj lokaciji koja omogućava potpuni odmor, smješten je boutique hotela Isabella’s Llafranc s 26 luksuzno opremljenih soba. U hotelu se nalazi i restoran s terasom okrenutom prema moru, specijaliziran za talijansku i mediteransku kuhinju s naglaskom na riblje delicije.

Ovaj je hotel posljednji u nizu koji je otvorila grupacija Isabella’s koja se može pohvaliti lokacijama kao što su Madrid, Barcelona i Porto. Svaki od njihovih hotela ističe se eklektičnim dizajnom, a paleta boja koja se nalazi na novoj lokaciji odaje počast Mediteranu i sunčanim danima.

Interijer hotela prepun je boja, uzoraka, zaobljenih oblika i zanimljivih komada namještaja, a gosti mogu odsjesti u Basic, Standard i Deluxe dvokrevetnoj sobi te u Junior Suite i Premium Suite apartmanima od kojih neki imaju pogled na morsku pučinu, kao i mini privatni bazen na terasi. Dizajnom se posebno ističe Junior Suite veličine oko dvadesetak četvornih metara u kojem se, u sklopu spavaće sobe nalazi i tuš, a soba je velikom staklenom stijenom povezana s terasom.

Odsjedanje u ovom novootvorenom hotelu zaista je poseban doživljaj, a više informacija o smještaju možete pronaći na njihovoj službenoj stranici.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Isabella’s Llafranc

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0